Nega Lica - Tretmani Akcije 50%


Nega Lica - Tretman Akcija

Nega Lica - Tretman Akcija

Akne, ožiljci, bore, umorna, dehidrirana ili opuštena koža, samo su neki od izazova, koje ćete rešiti kombinacijom SPM tretmana, hemijskih pilinga, biorevitalizacije, tretmana kolagenom ili mezoterapijom.

Zahvaljujući spoju tradicije i savremene medicine, podarićete svojoj koži kraljevski tretman.


SPM:

Sukcesivna vakuumska masaža, čiji se efekti na licu vide već nakon prvog tretmana, zahvaljujući spontanoj i prirodnoj, stimulaciji sinteze kolagena i elastina.

* SPM - 5 tretmana (lice, vrat, dekolte) - 3 990 din

 


Hemijski piling:

Medicinski tretman zahvaljujući kojima se postiže poboljšanje kvaliteta i strukture kože. Ovom metodom mogu se tretirati problem na koži lica, vrata, dekoltea ili šakama, kao što su pigmentacije izazvane suncem, hormonalnim poremećajima ili drugim uzročnicima, akne, komedoni, sitne, površinske bore.

* Hemijski piling - 3 tretmana po ceni 2 (lice i vrat) - 80 evr

 


Biorevitalizacija:

Medicinska procedura, koja predsavlja inovaciju u svetu estetske medicine i antiaginga. Zahvaljujući ovoj metodi, na brz, jednostavan i neinvazivan način, mogu se rešiti problem kako svezit, tako i atrofičnih ožiljaka kod dece i odrasli, aknozna koža, bore, pigmentacije, a predmost u odnosu na ostale metode je što se može izvoditi tokom čitave godine, naročito tokom letnjeg perioda.

Tretman Kolagenom:

Zahvaljujući ovim tretmanima, koži se nadoknađuju neophodne količine kolagena, koje se tokom života, usled brojin fizioloških, ali i traumatskih procesa gube. Kolagen kao jedan od najzastupljenijih proteina u ljudskom organizmu, kozi obezbeđuje neophodnu hidriranost i čvrstinu, odnosno daje koži mladalački tonus i sjaj.

Mezoterapija:

Medicinska procedura, tokom koje injekcionim pitem u kožu ubrizgavamo koktele na bazi hijauronske kiseline, vitamina, mineral, antioksidanasa, belančevina, biljnih suplemenata u cilju revitalizacije kože.

* Biorevitalizacija + mezoterapija (lice i vrat) - 100-120 evr

* SPM 5 tretmana + biorevitalizacija + mezoterapija (lice i vrat) - 150 evr

* Biorevitalizacija + tretman kolagenom (lice) - 130 evr

* Mezoterapija 3 tretmana po ceni 2 (lice i vrat) - 100 evr