Gracia Medika

Pripremite se na vreme! Individualni WEDDING BEAUTY PLAN

Pripremite se na vreme! Individualni WEDDING BEAUTY PLAN za besprekoran izgled na venčanju samo u Gracia Medika


Svadbena torta, burme, venčanica, spisak gostiju, dekoracija.... stres? Planiranje svadbe može da bude izuzetno naporno i stresno za vaše telo. Višak kilograma, osećaj umora, pojava akni, dehidrirana koža su samo neke od indikacija sa kojima možete da se susretnete. Jako je važno da, u mesecima koji predhode venčanju, povedete više računa o svom zdravlju!

Svakodnevno se susrećemo sa pacijentima koji su u procesu planiranja svog Velikog dana, pomažemo im da se izbore sa stresom i pružamo njihovoj koži i telu potrebnu negu koju zaslužuju. Na pravi način smo prepoznali potrebe naših klijenata i naša uloga je da doprinesemo zdravlju, negi i kvalitetu njihovog života. Stručnost našeg medicinskog tima i kvalitet proizvoda i usluga koje pružamo su nešto zbog čega nam klijenti veruju.

Neki od najčešćih procedura za koje se naše mlade odlučuju su:


1. SPM tretmani tela – Rešite se viška kilograma i celulita uz pomoć sukcesivne vakum masaže. Svaki tretman prolazi kroz 3 faze:
a. Faza u okviru koje se otvaraju limfni čvorovi i drenira višak nagomilane limfne tečnosti iz organizma
b. Faza aktivacije u okviru koje se ubrzava cirkulacija i razbijaju masne ćelije
c. Faza podizanja tonusa vezivnog tkiva
Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana, jer 1 tretman ima efekat 9 ručnih masaža.

2. Hijaluronski fileri – Hijaluronski fileri su medicnski produkti hijaluronske kiseline koja , ima znacajnu ulogu u hidrataciji koze, odrzavanju tonusa koze I potkoznog tkiva , kao I eliminaciji slobodnih radikala. Prvi znaci gubitka hijaluronske kiseline u organizmu su svakako najizrazeniji na licu, vratu, dekolteu I sakama. Upravo su to regije na kojima hijaluronski fileri veoma uspesno resavaju problem, kako plitkih tako I dubokih bora, nadoknadjuju volumen, koriguju eventualno postojanje asimetrije ili nepravilnosti kakve se mogu javiti na nosu. Na ovaj nacin prvenstveno se postize podmladjivanje, odnosno podizanje tonusa donje 2/3 lica, ali i korekcija podočnjaka i bora oko očiju, nazolabijalnih, marionetskih bora i glabelarne regije, povećanje volumena jagodica i konturisanje i voluminizacija usana, korekcija nosa i usne resice, vrata, dekoltea...

3. Mezoterapija i biorevitalizacija – Kombinacijom ove dve procedure deluje se protiv bora, obnavlja se kože, ujednačava njena tekstura, koža je hidrirana i stimuliše se regeneracija ćelija. Izuzetni tretmani za svež, prirodan i negovan igled lica.

4. Neinvazivni lifting lica SPM aparatom – Dejstvom vakuma postiče se limfna drenaža i eliminacija viška tečnosti i toksina u organizmu. SPM tretmanom se podstiče neokolageneza, cirkulacija i podiže se tonus vezivnog tkiva čime se znatno ublažava izgled bora i zateže opuštena koža na obrazima, mandibularnoj regiji i vratu.

5. PRP procedura – Procedura podmlađivanja krvnom plazmom obogaćenom trombocitima. Radi se cilju poboljšanja teksture i tonusa kože, poboljšanja boje i kvaliteta tena i podsticanja regenerativnih i reparativnih procesa u koži.

6. Medicinski fitnes – Naš medicinski tim stručnjaka je tu da za svakog pacijenta odredi bezbedan i zdravstveno optimalan način i obim fizičkih aktivnosti. Programirana fizička aktivnost stimuliše stvaranje proteina, ako se izvodi na pravi način. Medicinski fitness stimuliše izgradnju svih aerobnih enzima za stvaranje I potrošnju energije, a samim tim utiče i na pravilno oblikovanje tela.

Zakažite i Vi besplatne konsultacije, kako bi Vam napravili individualni WEDDING BEAUTY PLAN! Tu smo da Vam pomognemo da uspostavite savršeno izbalansiran odnos sa kožom i telom, pružajući im sve neophodne sastojke kako bi zadržali zdrav, lep i negovan izgled.

Ostanite prirodni i dobro se osećajte u sopstvenoj koži, uvek i na svakom mestu!

Vaša Gracia Medika.

Pozovite