PROLEĆNI FESTIVAL ZDRAVLJA

PROLEĆNI FESTIVAL ZDRAVLJA

PROLEĆNI FESTIVAL ZDRAVLJA

XVII prolećni Festival zdravlja održan je od 12.04. do 13.04.2018. godine u Domu vojske, pod sloganom Za zdravo potomstvo.

▪ Poliklinika GRACIA MEDIKA se i ove godine uključila u promociju zdravlja i u okviru svog štanda kroz razgovore sa posetiocima festivala pružala odgovore na mnogobrojna pitanja vezana za zdravlje iz različitih oblasti medicine.

▪ Budući da je naša poliklinika postala prepoznatljiva, između ostalog, u pružanju kvalitetnih usluga u oblasti ginekologije, vođenju trudnoće i savetovalištu za sterilitet, bilo je dosta pitanja naših sugrađana vezanih za ove teme.

▪ U našoj poliklinici praćenje trudnoće kroz redovne preglede i savremeni ultrazvučni 4D aparat predstavlja jedan od prioriteta.

▪ Naši lekari su izuzetno posvećeni svakom pacijentu.

▪ Zahvaljujući 4D ultrazvuku moguće je pratiti razvoj ploda i na vreme uočiti eventualne anomalije i preduzeti odgovarajuće mere.

▪ Na Festivalu zdravlja naš štand je i ovog puta privukao veliku pažnju građana, a naši predstavnici su se potrudili da svima izađu u susret i  savetima pomognu u rešavanju njihovih problema.

▪ Pripremili smo specijalne pogodnosti kroz pakete naših usluga, zdravstvene kartice sa popustima koji važe do kraja godine i nove tretmane iz oblasti estetske medicine.