Gracia Medika

Akcija Popusti Fizijatrija

Akcija Popusti Fizijatrija - Gracia medika

Akcija Popusti Fizijatrija

 

10 TERAPIJSKIH DANA - ULTRAZVUČNA TERAPIJA, ELEKTROTERAPIJA, LASEROTERAPIJA I MAGNET


-70%
27,000 din.
8,000 din.
F24
5 TERAPIJSKIH DANA - ULTRAZVUČNA TERAPIJA, ELEKTROTERAPIJA, LASEROTERAPIJA I MAGNET


-66%
13,500 din.
4,500 din.
F23
PET TERAPIJSKIH DANA SA KINEZITERAPIJSKIM VEŽBAMA


-40%
11,500 din.
6,900 din.
F21
PET TERAPIJSKIH DANA + PET MASAŽA


-13%
11,000 din.
9,500 din.
F20
PET TERAPIJSKIH DANA SA KONTROLOM FIZIJATRA


-30%
8,500 din.
5,900 din.
F19
PAKET 3 - 10 ANTICELULIT MASAŽA + 5 SHOCKWAVE TERAPIJA + 5 ULTRAZVUČNIH TERAPIJA


-28%
35,000 din.
25,000 din.
F18
PAKET 2 - 10 ANTICELULIT MASŽA + 5 SHOCKWAVE TERAPIJA


-29%
27,000 din.
19,000 din.
F17
PAKET 1 - 10 ANTICELULIT MASAŽA + 10 ULTRAZVUČNIH TERAPIJA


-20%
20,000 din.
16,000 din.
F16
SHOCKWAVE TERAPIJA: PAKET OD 5 TERAPIJA


-40%
15,000 din.
9.000 din.
F2
PREGLED FIZIJATRA, TRI TERAPIJSKA DANA. TERAPIJSKI DAN: ULTRAZVUK, ELEKTROTERAPIJA / STRUJA, MAGNET ili LASER.


-54%
12,100 din.
5,500 din.
F3
PREGLED FIZIJATRA + 10 TERAPIJSKIH DANA


64%
31,000 din.
11,000 din.
F11
INTERFERENTNE STRUJE, TENS, ELEKTROFOREZA, UZ TERAPIJA, LASER, MAGNET.


-48%
2,500 din.
1,300 din.
F15
MASAŽA CELOG TELA.


-62%
5.000 din
1.900 din
F4
MASAŽA PARCIJALNA.


-55%
2.000 din
900 din
F5
100ML MAGNIZIJUM ULJE ALMYS.1.770 din.
F6
50ML MAGNEZIJUM ULJE ALMYS.1.070 din.
F7
KRIOMASAŽA.


-40%
1.000 din
600 din
F8
ANTICELULIT MASAŽA RUKAMA.


-45%
2.400 din
1.300 din
F9
ANTICELULIT MASAŽA DESET TRETMANA.


-57%
24.000 din
10.100 din
F10
VEŽBE ISTEZANJA I JAČANJA MUSKULATURE (30-40 MIN).


-40%
3.000 din
1.800 din
F12
KOREKTIVNE VEŽBE SKOLIOZE, KIFOZE, LUMBALNE LORDOZE (30-40 MIN.).


-55%
4.500 din
2.000 din
F13
PASIVNE VEŽBE SA TERAPEUTOM (30-40 MIN.).


-77%
6.600 din
1.500 din
F14

Fizijatrija akcije


Očuvanje fizijatrijskog zdravlja je od ključnog značaja za neometano svakodnevno funkcionisanje. Upravo iz tog razloga, spremili smo posebne pakete akcija za pregled, terapije, vežbe i masaže koje će pomoći u očuvanju zdravlja i funkcionalnosti tela. U okviru pojedinih paketa akcija iz oblasti fizijatrije uključen je pregled iskusnih fizijatara. Na osnovu pregleda, kreira se individualna terapija koja će odgovarati Vašim potrebama i stanju Vašeg tela. Da bi čitav proces lečenja bio efikasan, potrebno je raditi određene vežbe ili koristiti odgovarajuću terapiju (npr. shockwave terapija ili terapija ultrazvučnim talasima). Upravo iz tog razloga, Poliklinika Gracia Medika je pripremila poseban paket akcija.


Fizikalna terapija: Pet ili deset terapijskih dana po akcijskim cenama

Naši fizijatrijski paketi akcija kreirani su tako da obezbeđuju pružanje vrhunske fizikalne terapije. S tim u vezi, možete odabrati paket od pet ili deset terapijskih dana koji će, u zavisnosti od potreba i stanja, omogućiti da povratite svoju funkcionalnost i smanjite bol. Paketi fizikalne terapije od pet ili deset dana podrazumevaju kombinaciju:

- Ultrazvučne terapije kako bi se smanjila upalna stanja i ublažio bol;
- Elektroterapije kako bi se smanjila atrofija mišića i podstaklo povećanje snage mišića;
- Laseroterapije u cilju poboljšanja cirkulacije i podsticanja brže regeneracije tkiva; i
- Magnetoterapije sa ciljem smanjenja boli, poboljšanja cirkulacije i ubrzavanja procesa ozdravljenja.

Kombinacijom ovih tretmana postiže se individualni pristup u funkciji fizikalnog ozdravljenja. Ova akcijska ponuda namenjena je svima koji imaju problem sa leđima, zglobovima ili opštom pokretljivošću.


Kineziterapijske vežbe i besplatni kuponi


Prepoznajući značaj savremenih pristupa u lečenju, kao i potrebu da se brzo vratite svakodnevnim aktivnostima bez bolova i nelagodnosti, pripremili smo posebnu akcijsku ponudu. Pet terapijskih dana (bez osnovnog pregleda fizijatra) sa kineziterapijskim vežbama, po veoma pristupačnoj ceni.

Primena ovih vežbi je ključna za rehabilitaciju i oporavak mišićno – koštanog sistema. Zbog svoje efikasnosti, ove terapije se izvode pod nadzorom naših stručnih fizioterapeuta i prilagođene su Vašim potrebama. Zato, u pet terapijskih dana, kinezioterapijom i prilagođenim vežbama po akcijskim cenama možete ojačati svoje mišiće i povećati pokretljivost i funkcionalnost tela.


Kombinacija terapije i masaže: holistički pristup u lečenju

Ako ste se ikada zapitali da li postoji holistički pristup unapređenju zdravlja, odgovor je svakako DA. U kombinaciji terapija, vežbi i masaža, u pet terapijskih dana fokus je stavljen na specifičnim zdravstvenim problemima i individualno definisanim ciljevima oporavka. Nakon primene različitih tehnika terapije (elektroterapije, ultrazvučne terapije i vežbi) pristupa se masaži koja će dodatno opustiti mišiće, poboljšati cirkulaciju limfe i smanjiti stres i napetost u telu. U zavisnosti od stanja organizma, primenjuju se terapeutska ili relaks masaža. Na taj način, omogućava se kombinacija terapije i masaže što doprinosi zajedničkom delovanju oba pristupa i maksimalnih rezultata u oporavku.


Spremni dočekajte leto: anticelulit masaža, shockwave terapija i ultrazvučna terapija

Redovna briga o telu ne podrazumeva samo otklanjanje problema kada on nastane, već i preventivno delovanje u cilju održavanja opšteg zdravlja. Zato, ako želite da spremne dočekate leto – bez celulita, Poliklinika Gracia Medika nudi jedinstvenu kombinaciju anticelulit masaža, shockwave i ultrazvučne terapije po akcijskim cenama.

Možete kombinovati anticelulit masaža (deset tretmana) sa po pet shockwave i/ili ultrazvučnih terapija. Ovakvi paketi nude mogućnost odabira pojedinačne terapije ili njihove kombinacije kako bi se postigao maksimalni učinak i efekat na razbijanje celulita. Korišćenjem inovativnih pristupa u anticelulit masaži koja deluje na smanjenje celulita podstiče se cirkulacija krvi i limfe i poboljšava tonus kože. U kombinaciji sa shockwave terapijom dalje se podstiče regeneracija tkiva i smanjuje celulit, a ultrazvučna terapija omogućava unapređenje apsorpcije aktivnih sastojaka koji se koriste tokom tretmana. Na taj način, postiže se maksimalni efekat na celulit i njegovo eliminisanje.


Korektivne vežbe sa fizioterapeutom

Pod nadzorom naših iskusnih fizioterapeuta, pripremili smo i paket koji obuhvata različite korektivne vežbe, a u zavisnosti od konkretnog problema. Na taj način obezbeđuje se jedinstveni i individualni pristup u borbi protiv skolioze, kifoze, lumbalne lordoze i drugih problema s posturom. Naš cilj je da obezbedimo podršku koja će Vam pomoći da poboljšate svoje držanje, smanjite bol i povećate funkcionalnost. Sve to, moguće je po promotivnim cenama, a uz pogodnosti koje donosi besplatan kupon možete ostvariti i dodatne benefite i popuste.


Masaže, vežbe, terapije, pregled fizijatra: najpovoljnije cene i aktuelni popusti

Za Vas smo pripremili posebne pakete koji uključuju masaže, vežbe, terapije i pregled fizijatra, uz neverovatne popuste i akcijske cene! Nemojte zaboraviti da potražite svoj besplatni kupon kojim ćete ostvariti dodatni popust na odabrani fizijatrijski paket (nalazi se na našem sajtu).Takođe, sve pakete pregleda i terapija možete platiti u gotovini, a dostupne su i opcije za plaćanje karticom ili online plaćanje. U zavisnosti od potreba i zdravstvenog stanja, možete odabrati pakete po svojoj meri, u vidu kombinacije različitih tretmana i terapija. Svi naši paketi vežbi, masaža i terapija dostupni su po najpovoljnijim cenama na tržištu. Bez obzira da li Vam je potrebna kineziterapija za rehabilitaciju ili terapija za smanjenje bolova, mi smo tu da Vam obezbedimo priliku da poboljšate svoje zdravlje. Zato, iskoristite naše akcije, besplatne kupone i povoljne cene kako biste dobili najviši kvalitet fizijatrijske i zdravstvene nege.

Akcija Popusti Fizijatrija

 

 

Pozovite