Estetska medicina - Beograd

Estetska medicina GraciaEstetska medicina Beograd


PILING TELA

Piling tela, kao i lica jedna je od procedura neophodnih u procesu negovanja kože. Redovnom upoterbom pilinga odstranjuju se mrtve ćelije sa površine kože i sprečava se nastanak suve i hrapave kože.Istovremeno piling kože tela omogućava ishranu kože aktivnim supstancama iz proizvoda za negu tela, a odlična je i kao priprema za anticelulit tretmane ili sezonu sunčanja. - Estetska medicina Beograd


MEZOTERAPIJA TELA ( CELULIT, OŽILJCI, STRIJE)

Mezoterapijski tretmani tela podrazumevaju injekcionu ili ultrazvučnu aplikaciju mezoterapijskih koktela, kojime se mogu tretirati različite indikacije: celulit, strije, ožiljci, prošireni kapilari, suva,dehidrirana koža, pigmentacije i dr.

Nakon detaljnig pregleda i anamneze, lekar će odrediti terapijski plan, u skladu sa indikacijama, koji moze podrazumevati primenu mezoterapije u lečenju samosatalno ili u kombinaciji sa nekom dugom metodom. Mezoterapisjkim koktelima u mezodermalni sloj kože aplikuju se lipolitici, antioksidativne supstance, vitamii, minerali, supstance koje podstiču izbacivanje međućelijske tečnosti, kolagen, hijaluron i dr. Tretmani se obavljaju u serijama koje podrazumevaju minimalno tretmana, a po potrebi i više- do 10, u različitim vremenskim intervalima.

Metoda je potpuno konfora za pacijenta, a osim prolaznog crvenila i otoka na mestu aplikacije koktela, nema drugih neželjenih reakcija, pa pacijenti nakon tretmana mogu slobodno obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.


LIPOLIZA

Lipoliza je nehiruska metoda eliminisanja masnih naslaga, kojom na efikasan nacin resavamo problem lokalizovanih masnih naslaga.

Metoda je odlican izbor u uklanjanju masnih naslaga sa onih mesta, koja napornim vezbanjem i dijetama, tesko mozemo eliminisati. Dakle , lipoliza je metoda izbora i alternativa hiruskoj liposukciji na regiji podbradka,nadlaktica, ledja, stomaka, unutrasnjoj strani butina i kolena, bokovima i kao takva predstavlja iskljucivo nacin oblikovanja tela i smanjenja obima na navedenim zonama, a ne gubitka viska kilograma.

Tretman lipolize se izvodi injekcionim putem, pri cemu se u izabranu ,, kriticnu „ regiju aplikuje koktel na bazi fosfatidilholina i dezoksiholata, koji dovode do trajnog smanjenja broja adipocita.Za razliku od drugih metoda kojima se masne naslage mogu tretirati, lipoliza istovremeno deluje i na proces razgradnje masnog tkiva, ali i na poboljsanje tonusa vezivnog tkiva, pa nakon ovih tretmana nema bojazni od nastanka ,, viska“ koze, deformiteta na kozi ili nastajanja oziljaka.
Izabranu regiju je potrebno tretirati najmanje 3-4 puta, do postizanja zeljenih rezultata, a tretmani se izvode u intervalu od najmanje 15 dana, pri cemu se regije mogu kombinovati, kada se pauza izmedju tretmana smanjuje.Sama procedura aplikacije lipolitika traje od 15-20 minuta i ne zahteva primenu lokalne niti bilo koje druge anestezije. Tokom tretmana, a narocito po zavrsetku ,pacijent moze imati osecaj peckanja, crvenilo, bol, otok ili hematome,osecaj upale misica, koji su prolaznog karatkera i najintezivniji su 24-72 sata po aplikaciji koktela, nakon cega prolaze.

Sam proces eliminacije masnih naslaga je postepen i traje do nekoliko nedelja, pa se prvi rezultati ocekuju nakod 3-4 nedelje.

Tretman se izvodi nakon detaljnog pregleda i anamneze, u okviru koje utvrdjujemo da li je osoba adekvatan kandidat za proceduru lipolize. Stanja u okviru kojih se procedura ne primenjuje su alergijska reakcija na Vit B i soju, trudnoca, laktacija, maligne i autoimune bolesti, kao i bolesti jetre ili poremecaj enzima jetre. Neposredno pre i nakon tretmana treba obustaviti unos svih preparata koji uticu na cirkulaciju krvi, a takodje treba napraviti pauzu i sa masazama i treninzima barem 3 dana, po izvodjenju procedure.

Vazna napomena koju treba naglasiti kada je procedura lipolize u pitanju, je da je to metoda oblikovanja tela, a ne gubitka viska kilograma, pa se osobama sa prekomernim brojem kilograma, kod kojih je BMI van uobicajenih referentnjih vrednosti, svakako preporucuje i korekcija ishrane. Rezultati same metode su dugotrajni, a za postizanje brzih i jos trajnijih rezultata, preporucuje se kombinacija sa drugim metodma.


UZ MEZOTERAPIJA

UZ mezoterapija je neinvazivna procedura koja podrazumeva aplikaciju mezoterapisjkih koktela uz primenu ultrazvučne sonde. Na ovaj način mogu se tretirati lokalizovani depoi masnih naslaga, neprijatna pomorandžina kora, strije, ožiljci kao i opuštena koža.

Tretmani su potpuno konforni, a broj terapija koje bi trebalo obaviti je individualan


TRETMAN OŽILJAKA

Ožiljci na koži tela različitog porekla i starosti, mogu se tretirati različitim metodama. Nakon anamneze, i pregleda pacijenta, kao i utvrđivanja starosti i vrste ožiljka, pristupa se izradi individualnog plana tretmana. U cilju poboljšanja izgleda ožiljnog tkiva, kao i lečenja ožiljaka, moguce je kombinovati više metoda, kao što su mezoterapija, tretmani dermarolerom, PRX T33 ili laseroterapija.

Procedura se primenjuje u serijama od 5-10 tretmana , pri čemu se tretmani obavljaju u intervalu od 7-20 dana, u zavisnosti od procedura koje se primenjuju, kao i vreste ožiljka.

Kontraindikacije za obavljenje tretmana mogu biti alergijske reakcije na neki od elemanata mezokoktela, trudnoća, laktacija, kao i infektivni procesi na koži tela.

Vreme trajanja tretmana 45-60 minuta.


TRETMAN STRIJA

Strije kao oštećenja kože, i javljaju se na rukama, butinama, glutealnoj regiji, stomaku i grudima, bez obzira na pol ili godine.Nastaju kao posledica oštećenja vlakana elastina i kolagena, najčešće usled naglog rastezanja kože .

Nastanak strija, donekle je moguće prevenirati upotrebom kozmetičkih preparata, ali manja ili veća oštećenja kože ipak nastaju, te se stoga mora pristupiti njihovom tretmenu tj ,, lečenju“.

Protokol lečenja strija, podrazumeva kombinaciju tretmana, kao što su SPM tretmani, mezoterapija, PRX T33 ili hemijski pilinzi , kao i primenu dermarolera.

Broj tretmana, koje je potrebno obaviti je individualan, a terapijski plan se izrađuje posebno. Za svakog pacijenta.

Vreme trajanja tretmana30-60 minuta.


ZATEZANJE KOŽE

Primenom neinvazivnih estetskih procedura u cilju zatezanja kože tela, na bezbolan način moguće je povratiti koži elstičnost i jedrinu. Kao posledica različitih etioloških faktora dolazi do oštećenja i smanjenja vlakana elastina i kolagena, zbog čega koža gubi tonus, jedrinu.

Prvi izbor u okviru tretmana ovakvih promena je upravo primena mezoterapije,u kombinaciji sa SPM tretmanima. Injekcionim putem, mikroiglicama ili primenom dermarolera, u kožu se aplikuju mezoterapijski kokteli, na bazi kolagena, hijalurona, vitamina, minerala, oligoelemenata i drugih aktivnih supstanci, koji će snabdeti kožu adekvatnim nutritijentima. Mikrotraume koje nastaju na koži, kao posledica injektiranja koktela ili primene dermarolera, takođe podstiču proces sinteze kolagena i elastina, što na koži izaziva lifting efekat.

Broj tretmana je individualan, u zavisnosti od stanja kože , a tetmani se izvode na 7-10 dana.

Vreme trajanja tretmana 30-60 minuta.

Estetska medicina Gracia

Estetska medicina Beograd Privatno

Kome se preporučuje PRP a kome Mezoterapija
Kada je pravo vreme da počnete sa anti age tretmanima
Korekcija podočnjaka hijaluronom
Estetska medicina je nova grana medicine
UKLANJANJE MLADEŽA RADIOTALASNIM NOŽEM.


-60%
9,000 din.
3,500 din.
R1
SKIDANJE VIRUSNIH BRADAVICA RADIOTALASNIM NOŽEM.


-55%
8,000 din.
3,600 din.
R2
SKIDANJE VISEĆIH BRADAVICA VEĆE.


-55%
8,000 din.
3,600 din.
R3
DERMATOFIBROM.


-60%
9,000 din.
3,500 din.
R4
KSANTELAZME.


-50%
12,000 din.
6,000 din.
R5
HEMANGIOM.


-50%
12,000 din.
6,000 din.
R6
UKLANJANJE ATEROMA.


-50%
30,000 din.
15,000 din.
R7
UKLANJANJE LIPOMA.


-50%
24,000 din.
12,000 din.
R8
FRENULOMETRIJA RADIOTALASNOM METODOM.


-44%
25,000 din.
14,000 din.
R9
CIRKUMCIZIJA RADIOTALASNOM METODOM.


-37%
45,000 din.
28,000 din.
R10
RADIOTALASNI LIFTING LICA.


-75%
8,000 din.
2,000 din.
R11
RADIOTALASNI LIFTING VRATA.


-75%
8,000 din.
2,000 din.
R12
RADIOTALASNI LIFTING LICA i VRATA.


-75%
10,000 din.
2,500 din.
R13
RADIOTALASNI LIFTING OČNA ZONA I ČELO.


-70%
6,000 din.
1,800 din.
R14
RADIOTALASNI LIFTING PODBRADAK.


-70%
6,000 din.
1,800 din.
R15

 

 

Pozovite