Gracia Medika

Mezoterapija Tretman Podmlađivanja Gracia

 

Mezoterapija

 

Mezoterapija Tretman Podmlađivanja

 Mezoterapija je efikasna medicinska metoda kojom se mogu korigovati najrazlicitiji nedostaci na licu i telu. Aktivne supstance, vitamini, minerali, aminokiseline i drugi sastojci koje lekar odredi prema stanju kože, mestu koje se tretira i efektu koji treba postići, ubrizgavaju se sa mnogo uboda malim iglama. Za mezoterapiju nikad nije rano jer je ovaj tretman najbolji način da se maksimalno odloži pojava bora.

Tretman podmladivanja

Vitaminski kokteli koji sadrže hijaluron podmlađuju kožu čitavog tela, dok kokteli s tonizirajućim efektom stimulišu ćelije da stvaraju sopstveni kolagen, elastin i vezivne elemente. Na taj način koža postaje čvršća, deblja i jedrija. Mezoterapija lica zove se mezolift i može da koriguje većinu nedostataka na koži lica, vrata i dekoltea.
• Koktel može da sadrži određenu koncentraciju botoksa ukoliko treba korigovati mimičke bore.
• Može da sadrži hijaluron ako treba dodati volumen na mestima gde je zbog starenja nestala masnoća.
• Može da izbeli fleke, pege i tamne podočnjake.
• Radi se jednom ili dva puta nedeljno, a za idealan rezultat potrebna je serija od najmanje tri tretmana

Tretman topljenja masnih naslaga i skidanje celulita
Kada se u koktel dodaju lipolitici, supstance koje trajno razlažu masne ćelije, višak sala postepeno nestaje sa ugroženih regija kao što su stomak, butine, guza, nadlaktice. I na taj nacin uspešno rešava problem sa celulitom.

Mezoterapija Tretman Podmlađivanja Gracia

Mezoterapija Tretman Podmlađivanja Privatno


BIOSTIMULACIJA - hidrobalans i optimalna ishrana kože

Mezoterapijska procedura kojom se mikroiglicama koži obezbeđuju svi btini nutritijenti i hijaluronska kiselina za optimalan izgled i paravilanu negu. U kombinaciji sa ampulom “collagen piruvata” ili “chondroitina” koža je nahranjena, hidrirana, vidno jedra i zategnuta već nakon jednog tretmana. Protokol o broju tretmana je individualan i zavisi od stanja kože pacijenta. Tretman kojim se na pravi način priprema koža za druge estetkse procedure a obezbeđuje adekavatna nega u cilju ublažavanja i zaustavljanja procesa starenja.
Sve starosne grupe su indikovane.
Posebna priprema pacijenta nije neophodna.
Hemijski piling mlečnom kiselinom 45%

Mlečna kiselina hidrira, balansira pH vrednost kože i deluje antimikrobno pored svog piling efekta. Takođe stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Blagi piling omogućava osobama da se odmah vrate svojim aktivnostima i ne zahteva izolaciju. Deskvamacija kože je fina, baršunasta gotovo neprimetna. Nakon tretmana fotosenzibilnost kože je visoka pa se ne preporučuje osobama koje planiraju solarijum ili odlazak na planinu u narednih 14 dana nakon tretmana.
Sve starosne grupe su indikovane kao f fototipovi.
Kontraindikacije su iste kao i kod ostalih estetksih procedura sa naznakom da koža koja je preplanula nakon sunčanja je takođe kontraindikovana.

PRP – Vampire Faselift ili Podmlađivanje sopstvenom plazmom

Tretman sopstvenim faktorima rasta dobijenim iz krvi nakon venepukcije i posebne obrade. Tretman koji deluje na sve slojeve kože, metaboličke i reparativne procese stimuliše angiogenezu, a posebno deluje na ćelije fibroblasta i keratinocite. Spada u bolne tretmane i neophodna je topikalna anestezija.

Sve starosne grupe su indikovane.
Kontraindikacije su iste kao i kod ostalih estetksih procedura i neophodno je da pacijent na dan tretmana ima krvnu sliku ne stariju od nedelju dana. Parmetri koji se prate su br. trombocita, sedimentacija i ostali elementi zapaljenja (Leu. formula). Osobe sklone edemima i hematomima mogu 5-7 dana preventivno da uzimaju Chymoral u terapijskoj dozi 3×2.

Mezoterapija Tretman Podmlađivanja BeogradBiorevitalizacija – duboka hidratacija i ishrana

Procedura u kojoj koža pored neophodnih nutritijenata dobija i biološki rasploživu hijaluronsku kislinu u visokoj koncentraciji. Tretman često zbog efekta zatezanja nosi naziv Mesolift. Neophodna je prethodna anestezija celog lica u vidu kreme.
Nema ogranicenja po pitanju starosne granice.
Nedelju dana pre tretmana obustaviti uzimanje lekova iz grupe NSAIL, suplemente na bazi vitamina E, preparate na bazi ginka kao i ishranu baziranu na dumbiru.
Aktivne kožne infekcije na dan intervencije su apsolutna kontradikcija kao i febrilno stanje. Osobe sa autoimunim bolestima i onkološki bolesnici.

Mezoterapija Tretman Podmlađivanja Gracia

mezoterapija

mezoterapija beograd

mezoterapija lica

Kome se preporučuje PRP a kome Mezoterapija

 

 Za sve informacije:

Moguće uplate iz inostranstva putem platnih kartica
Radiotalasna Hirurgija Akcije Popusti
Pozovite