Gracia Medika

Akcija Popusti Radiotalasna Hirurgija

Akcija Popusti Radiotalasna Hirurgija - Poliklinika

Akcija Popusti Radiotalasna Hirurgija

 

UKLANJANJE MLADEŽA RADIOTALASNIM NOŽEM.


-60%
9,000 din.
3,500 din.
R1
SKIDANJE VIRUSNIH BRADAVICA RADIOTALASNIM NOŽEM.


-55%
8,000 din.
3,600 din.
R2
SKIDANJE VISEĆIH BRADAVICA VEĆE.


-55%
8,000 din.
3,600 din.
R3
DERMATOFIBROM.


-60%
9,000 din.
3,500 din.
R4
KSANTELAZME.


-50%
12,000 din.
6,000 din.
R5
HEMANGIOM.


-50%
12,000 din.
6,000 din.
R6
UKLANJANJE ATEROMA.


-50%
30,000 din.
15,000 din.
R7
UKLANJANJE LIPOMA.


-50%
24,000 din.
12,000 din.
R8
FRENULOMETRIJA RADIOTALASNOM METODOM.


-44%
25,000 din.
14,000 din.
R9
CIRKUMCIZIJA RADIOTALASNOM METODOM.


-37%
45,000 din.
28,000 din.
R10
RADIOTALASNI LIFTING LICA.


-75%
8,000 din.
2,000 din.
R11
RADIOTALASNI LIFTING VRATA.


-75%
8,000 din.
2,000 din.
R12
RADIOTALASNI LIFTING LICA i VRATA.


-75%
10,000 din.
2,500 din.
R13
RADIOTALASNI LIFTING OČNA ZONA I ČELO.


-70%
6,000 din.
1,800 din.
R14
RADIOTALASNI LIFTING PODBRADAK.


-70%
6,000 din.
1,800 din.
R15

Radiotalasna hirurgija akcije

Radiotalasna hirurgija predstavlja inovativan i potpuno bezbolan način da se rešite brojnih neprijatnih problema koji istovremeno narušavaju estetiku tela. Primenom radiotalasne hirurgije deluje se na problematične delove kože visokofrekventnim radiotalasima kako bi precizno odstranile neželjene lezije sa kože, izrasline, ciste ili liftingom postigao mladolik i zategnut izgled kože. Ova tehnika omogućava tačno ciljanje problematičnih područja, čime se minimalizuje oštećenje okolnog tkiva i smanjuje vreme oporavka.


Iskoristite naše akcijske cene i posebne popuste na radiotalasne tretmane!

Mi znamo koliko je raditalasna hirurgija efikasna u rešavanju brojnih zdravstvenih i estetskih problema. Zbog toga, kreirali smo posebne akcijske cene i popuste za različite intervencije radiotalasnom hirurgijom. Ovom prilikom ostvarite značajne uštede i priuštite sebi zdravstvenu, medicinsku i estetsku negu kože uz posebne popuste koji važe uz besplatan kupon koji možete preuzeti na našem sajtu. Uz to, mogućnost plaćanja online putem kao i plaćanje platnim karticama, dodatno olakšava Vaš budžet i ne remeti Vaše finansije.


Skidanje visećih i virusnih bradavica

Različite lezije koje se mogu javiti na koži često su iritantne i vizuelno i estetski neprivlačne. Ove lezije se pojavljuju u vidu bradavica koje mogu biti virusne ili viseće. Virusne bradavice su male, tvrde izrasline na koži koje uzrokuje humani papiloma virus (HPV). One se obično javljaju na rukama, prstima, stopalima ili drugim delovima tela koji su izloženi kontaminaciji virusom. Virusne bradavice mogu biti ravne, izbočene ili šiljaste, i često se pojavljuju u grupama. Sa druge strane, viseće bradavice predstavljaju male i mekane izrasline koje vise sa kože. Ove izrasline su obično iste boje kao i koža ili malo tamnije, i mogu se pojaviti na vratu, ispod pazuha, ispod grudi ili na drugim delovima tela gde postoji pregib, odnosno trenje kože. U skidanju ovih bradavica, bilo da su virusne ili viseće, najefikasniji metod je radiotalasnom hirurgijom. Primenom ove tehnike oporavak je brz, a rizik od ožiljaka je minimalan. Uz to, akcijska ponuda skidanja visećih i virusnih bradavica predstavlja dodatan razlog da se po povoljnim cenama otarasite ovih neželjenih lezija na koži.


Rešite se kožnih problema bez bolnih procedura

Da li vas muče dermatofibromi, ksantelazme, hemangiomi, ateromi ili lipomi? Radiotalasnom hirurgijom možete se rešiti ovih kožnih problema bez bola i dugog perioda oporavka.

Ako imate problem sa izraslinama na različitim delovima tela, bez obzira da li su u pitanju izrasline na koži (tamno smeđe ili žućkaste boje), benigni tumori ili masne ciste, radiotalasna hirurgija je efikasna u otklanjanju ovih promena. Prednosti ove metode uključuju preciznost, bezbolnost i brz oporavak, čineći je popularnim izborom za tretman kožnih problema. Ipak, pre nego što se odlučite za sam tretman, savetujemo da se posavetujte sa dermatologom ili hirurgom. Na osnovu konsultacije, dobićete potrebne informacije i efikasnije doneti odluku o tretmanu izraslina na koži. U Poliklinici Gracia Medika na raspolaganju Vam je čitav tim stručnjaka iz različitih oblasti koji će Vam pomoći u dijagnostikovanju i lečenju različitih stanja i promena na koži.


Lifting vrata, podbratka, lica i očne zone radiotalasnom hirurgijom: akcijske cene uz besplatan kupon

Ako želite da postignete mladolik i zategnut izgled bez invazivnih operacija, onda je paket radiotalasnog liftinga idealno rešenje za Vas. Radiotalasni lifting lica, podbratka, vrata i predela oko očiju omogućava podizanje tonusa kože i smanjenje vidljivosti bora bez bola ili dužeg perioda oporavka.

Uz naše akcijske cene koje važe uz besplatni kupon, sada je pravo vreme da povratite svoju mladost i samopouzdanje na neinvanzivan način. To znači da ćete brzo i lako postići prirodan i dugotrajan rezultat jer radiotalasnom hirurgijom se deluje duboko u kožu, čime se podstiče proizvodnja kolagena i elastina. Sama procedura je bezbolna i rezultati su vidljivi nakon nekoliko tretmana.


Popusti na tretman frenulometrije radiotalasnom metodom

Problemi sa frenulumom se mogu efikasno rešiti radiotalasnom hirurgijom, inovativnim pristupom u hirurgiji. Ovom metodom se omogućava merenje dužine frenuluma, tankog trakta tkiva koji povezuje dva dela tela, kao što su usna šupljina i jezik. Upotrebom radiotalasa, uz potpuno odsustvo invanzivnih procedura, eliminiše se svaka neprijatnost i dobijaju rezultati koji će dalje biti usmereni na frenulotomiju, situaciju kada je frenulum prekratak i izaziva probleme u govoru, hranjenju ili drugim funkcijama tela.

Popusti i povoljne cene radiotalasnih hirurških tretmana omogućavaju da se potpuno bezbolno upustite u proceduru koja će pružiti lekarima korisne informacije za planiranje adekvatnog tretmana i brigu o Vašem daljem lečenju i otklanjanju problema vezanim za frenulum.


Cirkumcizija radiotalasnom metodom

Dok su verski i kulturni razlozi često najčešći motivi za cirkumciziju, postoje i medicinski razlozi koji mogu uključivati prevenciju određenih infekcija, smanjenje rizika od određenih bolesti, kao što su fimoza (nemogućnost povlačenja kožice preko glansa, odnosno glavića, u toku erekcije), rak penisa ili, jednostavno, olakšavanje higijene. Cirkumcizija je hirurški postupak koji podrazumeva uklanjanje dela kožice koja pokriva glavić penisa. Radiotalasnom hirurgijom ovaj postupak je potpuno bezbolan za muškarca, a uz to, potpuno je precizan i zahteva manji period oporavka u odnosu na standardnu hiruršku intervenciju. Bez obzira na to koji je razlog potrebe za cirkumcizijom, Poliklinika Gracia Medika je kreirala ponudu koja uz besplatan kupon donosi povoljne cene zahvata radiotalasnom metodom.

Akcija Popusti Radiotalasna Hirurgija

 

 

Pozovite