Specijalistički Pregledi Poliklinika


Kardiologija
Dermatologija


Privatni specijalistički pregledi u Beogradu

U današnje vreme, kada je zdravlje postalo vrlo važna tema, sve više ljudi okreće se privatnim zdravstvenim ustanovama kako bi dobili kvalitetnu zdravstvenu uslugu. Poliklinika Gracia Medika je jedna od vodećih privatnih zdravstvenih ustanova u Beogradu, koja nudi širok spektar specijalističkih pregleda za svoje pacijente.

Naša poliklinika nudi sve vrste specijalističkih pregleda koje su vam potrebne da biste održali svoje zdravlje. Naši specijalisti poseduju visoko stručno znanje i dugogodišnje iskustvo, što omogućava da pruže najbolju moguću brigu za vaše zdravlje.

Jedna od najboljih stvari u vezi s posetom Poliklinici Gracija je to što vam neće biti potreban uput koji je uobičajen za državne ustanove. Naši specijalisti su uvek dostupni i spremni da vam pruže pomoć u bilo koje vreme, bez obzira na to da li vam je potrebna hitna pomoć ili redovni pregled.

Širok spektar specijalističkih pregleda u Poliklinici Gracija

Kao jedna od najboljih privatnih poliklinika u Beogradu, Gracia Medika nudi širok spektar specijalističkih pregleda za svoje pacijente. Nudimo pregled kardiologa, ginekologa, oftalmologa, gastroenterologa, pulmologa i mnogih drugih stručnjaka. Bez obzira na to kojeg specijalista treba da posetite, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunsku negu i dijagnostiku.

Svi naši specijalistički pregledi se izvode s najmodernijom medicinskom opremom i u ugodnom i udobnom okruženju. Naš cilj je da vam pružimo najbolju moguću negu za vaše zdravlje, s naglaskom na individualni pristup i kvalitetnu uslugu.
Uz to, naša poliklinika nudi i vrlo povoljne cene, koje su dostupne svima. Nudimo fleksibilne cene i mogućnosti plaćanja, što znači da će naši specijalistički pregledi biti pristupačni i za one s ograničenim budžetom.

Kao privatna zdravstvena ustanova, možemo se pohvaliti timom najvišeg stručnjaka koji je uvek na raspolaganju svojim pacijentima. Naša misija je da pružimo vrhunsku brigu za zdravlje svakog pacijenta koji nam se obrati.

Naši specijalistički pregledi su najmoderniji i najprecizniji te pružaju detaljnu dijagnostiku i procenu zdravstvenog stanja pacijenta. U zavisnosti od potreba i zahteva pacijenta, nudimo različite vrste pregleda, uključujući ultrazvuk, EKG, spirometriju, audiometriju, oftalmološke preglede i mnoge druge.

Svi naši specijalisti su visoko kvalifikovani stručnjaci koji su uvek na raspolaganju za sve potrebe pacijenata. Bez obzira na to je li reč o rutinskom pregledu ili hitnoj situaciji, naši specijalisti su uvek spremni pružiti najbolju moguću negu.

Poseta poliklinici Gracia Medika znači da ćete dobiti vrhunsku negu i dijagnostiku po vrlo povoljnim cenama. Naši specijalisti su uvek dostupni i spremni da vam pruže najbolju moguću uslugu, bez obzira na vaše potrebe.

Kontaktirajte nas već danas kako biste zakazali pregled kod svog specijaliste.

Kardiološki specijalistički pregled

Kardiološki specijalistički pregled je jedan od najvažnijih pregleda koje možete obaviti kako biste očuvali svoje zdravlje i sprečili eventualne srčane probleme. U Poliklinici Gracia Medika u Beogradu nudimo vrhunsku negu za sve pacijente koji nam se obrate za kardiološki pregled.

Naš tim kardiologa čine visokokvalitetni stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u dijagnostici i liječenju srčanih bolesti. Nudimo sve vrste kardioloških pregleda, EKG, holter monitoring srca, test opterećenja srca, ehokardiografiju i druge.

EKG (elektrokardiogram) je jednostavan i bezbolan pregled koji se obično obavlja u ležećem položaju i traje samo nekoliko minuta. Pregled se sastoji od snimanja električnih impulsa srca koji se prikazuju u obliku grafikona i omogućavaju liječnicima da procijenjene rad srca.

Holter monitoring srca je pregled koji omogućava praćenje srčanih aktivnosti tokom 24 sata. Pacijent nosi uređaj veličine mobitela koji beleži srčane aktivnosti tokom celog dana, a zatim se podaci analiziraju kako bi se utvrdili eventualni problemi u radu srca.

Test opterećenja srca je pregled koji se obavlja na traci za trčanje ili sobnom biciklu i omogućava doktorima da procene kako srce funkcioniše pod stresom. Tokom testa, pacijent postepeno povećava intenzitet vežbanja kako bi se srce dovelo do maksimalnog napora.

Ehokardiografija je pregled koji koristi ultrazvuk za procenu srčanih funkcija i strukture srca. Pregled se obično obavlja u ležečem položaju, a lekar će primeniti gel na prsa kako bi se omogućilo bolje snimanje srca.

Kardiološki specijalistički pregledi su vrlo važni jer mogu otkriti eventualne srčane probleme pre nego što postanu ozbiljni. U Poliklinici Gracia Medika u Beogradu, naši stručnjaci su uvek na raspolaganju za sve vaše kardiološke probleme. Kontaktirajte nas danas i zakažite svoj kardiološki pregled kako biste osigurali zdravlje svog srca i kardiovaskularnog sistema.

Pulmološki pregled

Pulmološki specijalistički pregled je važan za dijagnostiku i lečenje bolesti disajnih puteva. U Poliklinici Gracia Medika u Beogradu nudimo sveobuhvatnu negu za pacijente koji traže pulmološki pregled.

Naš tim stručnjaka za plućne bolesti sa dugogodišnjim iskustvom i obrazovanjem nudi vrhunsku dijagnostiku i lečenje svih vrsta bolesti disajnih puteva, kao što su astma, bronhitis, emfizem, plućne infekcije i druge.

Pulmološki pregled se sastoji od detaljnog pregleda pluća, grla i nosa, kao i procene pacijentovih simptoma i istorije bolesti. U nekim slučajevima, mogu biti potrebni i dodatni testovi, kao što su spirometrija, bronhoskopija i radiografija pluća, kako bi se postavila tačna dijagnoza.

Spirometrija je test koji se koristi za procenu količine vazduha koju pluća mogu primati i izdavati. Test se obično obavlja isključivanjem u poseban uređaj koji meri protok vazduha, a rezultati pomažu liječnicima u dijagnostici bolesti dišnih puteva.

Bronhoskopija je pregled koji koristi fleksibilnu cev sa kamerom kako bi se pregledao unutrašnji deo disajnih puteva. Pregled se obično obavlja pod lokalnom anestezijom i može pomoći u dijagnostici bolesti disajnih puteva ili ukloniti uzorak tkiva za biopsiju.

Radiografija pluća je pregled koji se koristi za snimanje slika pluća i disajnih puteva. Pregled se obično obavlja u stojećem ili ležećem položaju, a rezultati pomažu doktorima u dijagnostici.

Dermatološki pregled

Dermatološki specijalistički pregled je važan za dijagnosticiranje i lečenje raznih kožnih bolesti. U Poliklinici Gracia Medika u Beogradu nudimo sveobuhvatnu negu za pacijente koji traže dermatološki pregled.

Naš tim stručnjaka za kožne bolesti sa dugogodišnjim iskustvom i obrazovanjem nudi vrhunsku dijagnostiku i lečenje svih vrsta kožnih bolesti, uključujući akne, ekcem, psorijazu, dermatozu, dermalne infekcije i druge.

Dermatološki pregled se sastoji od detaljnog pregleda kože, kose i noktiju, kao i procena pacijentovih simptoma i istorije bolesti. U nekim slučajevima, mogu biti potrebni i dodatni testovi, kao što su biopsija kože, alergijski testovi i druge dijagnostičke procedure kako bi se postavila tačna dijagnoza.

Biopsija kože je postupak koji se koristi za uzimanje uzorka kože kako bi se pregledao pod mikroskopom. Ova procedura pomaže doktorima u dijagnostici različitih stanja kože i kožnih tumora.

Alergijski testovi su postupci koji se koriste za identifikaciju uzroka alergijskih reakcija kože, uključujući testiranje alergija na hranu, pelud, životinjsku dlaku i druge alergene.

Endokrinološki pregled

Endokrinološki pregled je specijalistički pregled koji se fokusira na dijagnostiku i lečenje hormonskih poremećaja u telu.

Endokrinološki poremećaji mogu uticati na bilo koji deo tela, kao što su štitnjača, nadbubrežne žlezde, gušterača, spoljne žlezde i drugi hormoni. Simptomi endokrinoloških poremećaja zbog kojih se pacijenti javljaju su umor, depresija, gubitak težine, promene raspoloženja, znojenje, niski krvni pritisak...

Endokrinološki pregled se sastoji od detaljnog pregleda simptoma i istorije bolesti, uz korišćenje laboratorijskih testova i drugih dijagnostičkih metoda za dijagnosticiranje endokrinološkog poremećaja. Naši endokrinolozi koriste najsavremenije dijagnostičke metode kako bi utvrdili uzrok endokrinološkog poremećaja i odredili najefikasniji tretman.

U Poliklinici Gracia Medika u Beogradu koristimo individualizovani pristup za svakog pacijenta, prilagođavajući tretman specifičnim potrebama svakog pacijenta. Naš cilj je da poboljšamo kvalitet života pacijenata sa endokrinološkim poremećajima i da sprečimo komplikacije u budućnosti.

Radiološki pregled

Radiološki pregled je specijalistički pregled koji se fokusira na upotrebu medicinskih slika za dijagnosticiranje i praćenje različitih zdravstvenih stanja. U Poliklinici Gracia Medika u Beogradu, naš tim stručnjaka za radiologiju pruža širok raspon radioloških usluga za dijagnostiku i praćenje različitih bolesti.

Radiološki pregledi se baziraju na upotrebi rendgenskih snimaka, ultrazvuka, magnetske rezonance (MRI) i računarske tomografije (CT). Naši radiolozi koriste najsavremeniju opremu i tehnologiju za pružanje precizne dijagnostike, uz minimalnu izloženost zračenju.

Naš tim stručnjaka za radiologiju posvećen je pružanju brze, precizne i tačne dijagnostike.

Ako vam je potreban radiološki pregled, obratite se Poliklinici Gracia Medika u Beogradu. Naš tim stručnjaka za radiologiju pružiće vam najbolju moguću negu i preciznu dijagnostiku. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim radiološkim uslugama i zakazali pregled.

Neurološki pregled

Neurološki pregled je specijalistički pregled koji se fokusira na dijagnosticiranje i lečenje poremećaja neurološkog sistema. Neurološki pregled obuhvata različite testove i procene kako bi se utvrdilo da li bilo kakvo oštećenje ili poremećaj u neurološkom sistemu.

U Poliklinici Gracia Medika u Beogradu, naš tim stručnjaka za neurologiju nudi širok raspon neuroloških pregleda i usluga za dijagnostiku i lečenje različitih neuroloških poremećaja. Naši neurolozi su visoko kvalifikovani i iskusni u dijagnostici i lečenju različitih neuroloških stanja, uključujući migrenu, epilepsiju, multiplu sklerozu, Parkinsonovu bolest, Alchajmerovu bolest, neuropatiju, cerebralnu paralizu i druge poremećaje.

Naši neurološki pregledi uključuju detaljnu procenu zdravstvenog stanja pacijenta, pregled istorije bolesti, fizički pregled i testove neurološke funkcije. Uz pomoć najnovijih dijagnostičkih tehnologija, naši neurolozi će dijagnosticirati i odrediti najbolji tretman za svakog pacijenta.

Urološki pregled

Urološki specijalistički pregled je medicinski pregled koji se fokusira na dijagnostiku i lečenje poremećaja mokraćnog sistema i muškog reproduktivnog sistema. U Poliklinici Gracia Medika u Beogradu, naš tim stručnjaka za urologiju pruža širok spektar uroloških pregleda i usluga za dijagnostiku i lečenje različitih uroloških stanja. Naši urolozi vam pomažu u lečenju različitih uroloških stanja, uključujući infekcije mokraćnog sistema, kamenje u bubrezima, benignu hiperplaziju prostate, rak prostate i druge poremećaje.

Alergološki pregled

Alergološki specijalistički pregled je važan za osobe koje pate od alergija, ili sumnjaju da imaju alergiju. Alergije su reakcije imunološkog sistema na različite alergene, a mogu se javiti u obliku kijavice, kašlja, svraba, osipa, otoka, astme, pa čak i anafilaktičkog šoka, što može biti opasno po život.

Alergije mogu biti uzrokovane različitim faktorima, kao što su prašina, grinje, polen, dlake kućnih ljubimaca, hrana, lekovi, insekti i mnogi drugi. Simptomi alergije mogu biti blagi, ali i vrlo intenzivni i mogu ometati svakodnevne aktivnosti i kvalitet života.

Alergološki specijalistički pregled sastoji se od pregleda pacijenta, detaljnog razgovora o simptomima, medicinskoj istoriji, fizičkom pregledu i specijalističkim dijagnostičkim testovima. Testovi koji se obično koriste za dijagnostičku alergiju uključuju kožne testove, krvne pretrage i provokativne testove.

Kožni testovi se koriste za otkrivanje alergija na različite alergene. Na kožu pacijenta nanose se različiti alergeni i nakon određenog vremena analizira reakcija kože. Krvne pretrage se koriste za merenje količine imunoglobulina E (IgE) u krvi, koji se povećava kada postoji alergijska reakcija. Provokativni testovi se obavljaju pod nadzorom medicinskog osoblja, a uključuju izlaganje alergena kako bi se proverila reakcija organizma.

Reumatološki pregled

Reumatologija je specijalistička grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti vezivnog tkiva, mišićno-koštanog sistema i zglobova. Reumatološki specijalistički pregled je neophodan ukoliko imate kakve simptome vezane za bol u mišićima, zglobovima ili kostima.

Reumatološki pregled se sastoji od detaljnog razgovora sa pacijentom i kliničkog pregleda, kao i laboratorijskih testova i slikovnih dijagnostičkih metoda koje će reumatolog izabrati u skladu sa simptomima i prethodnom medicinskom istorijom pacijenta.

Ukoliko osećate bolove, imate otekline, smanjenu pokretljivost zglobova, ili imate osip na koži, svakako treba da zakažete reumatološki pregled. Neki od najčešćih reumatoloških oboljenja su reumatoidni artritis, sistemski lupus eritematozus, osteoartritis, giht i fibromijalgija.

Poliklinika Gracija Medika se nalazi u Beogradu i predstavljamo vodeću privatnu kliniku u Srbiji. Naš tim čine eminentni stručnjaci iz različitih oblasti medicine, koji se posvećuju pacijentima i pružaju vrhunsku medicinsku negu i tretmane. Zakažite pregled i postanite deo Gracia Medike – vaše zdravlje nam je na prvom mestu!

Specijalistički Pregledi Beograd

Specijalistički Pregledi Beograd

Specijalistički Pregledi Privatno

KARDIOLOŠKI PLUS PAKET


-63%
15,000 din.
5,500 din.
I22
KONTROLNI PREGLED ENDOKRINOLOGA


-50%
4,000 din.
2,000 din.
I20
PREGLED ENDOKRINOLOGA


-40%
5,000 din.
3,000 din.
I4
GRACIA SISTEMATSKI.


-70%
12,400 din.
3,690 din.
I18
PRP TREMAN KOLENA RAMENA SKOČNOG ZGLOBA.


-55%
40,000 din.
18,000 din.
I19
PRP I HIJALURONSKA INJEKCIJA KOLENA


-33%
48,000 din.
32,000 din.
I23
PREGLED ENDOKRINOLOGA I ULTRAZVUK ŠTITINE ŽLEZDE.


-43%
6,200 din.
3.500 din.
I1
PREGLED ENDOKRINOLOGA SA ANALIZOM HORMONA T3, T4, TSH.


-46%
6,740 din.
3.590 din.
I2
PREGLED PROF. ENDOKRINOLOGA, UZ ŠTITNE I HORMONI T3, T4, TSH.


-57%
9,970 din.
4.190 din.
I3
PREGLED KARDIOLOGA, EKG, ULTRAZVUK SRCA.


-54%
9,000 din.
4.100 din.
I5
24 H HOLTER EKG.


-70%
6,000 din.
1.800 din.
I6
24 H HOLTER EKG SA IZVEŠTAJEM LEKARA.


-64%
9,000 din.
3,200 din.
I17
HOLTER PRITISKA.


-70%
6,000 din.
1,800 din.
I15
HOLTER PRITISKA SA IZVEŠTAJEM LEKARA.


-64%
9,000 din.
3,200 din.
I16
EKG, LAB (KKS, GLUKOZA, HOLESTEROL, HDL, LDL, TRIGLICERIDI, UREA, KREATIN, ALT, AST, GVOŽĐE, URIN).


-51%
6,000 din.
2,900 din.
I13
PREGLED UROLOGA I ULTRAZVUK: ULTRAZVUK PROSTATE, ULTRAZVUK MOKRAĆNE BEŠIKE, ULTRAZVUK TESTISA.


-57%
9,600 din.
4,100 din.
I7
PREGLED URLOGA, ULTRAZVUČNI PREGLED MOKRAĆNE BEŠIKE, PROSTATE I TESTIS UZ LABORATORISJKU ANALIZU URINA SA SEDIMENTOM I PSA.


-65%
14,200 din.
4,900 din.
I21
PREGLED NEUROLOGA ILI NEUROPSIHIJATRA.


-60%
10,000 din.
4,000 din.
I8
PREGLED ORTOPEDA I ULTRAZVUK PO IZBORU: ULTRAZVUK RAMENA / ULTRAZVUK KOLENA / ULTRAZVUK SKOČNOG ZGLOBA.


-33%
6,200 din.
4.100 din
I9
PREGLED SPECIJALISTE ORL, LARINOSKOPIJA, OTOSKOPIJA RINOSKOPIJA.


-54%
7,000 din.
3.200 din
I11
PREGLED DERMATOLOGA I DERMATOSKOPIJA SVIH MLADEŽA.


-32%
4,000 din.
2.700 din
I12
ALERGOLOŠKI TESTOVI SA STANDARDNIM INHALACIONIM I NUTRITIVNIM ALERGENIMA.


-74%
15,000 din.
3.900 din.
I14

Pozovite