Gracia Medika

Popunjavanje Bora Filerom Hijaluronom

 

Popunjavanje bora filerom hijaluronom

 

Popunjavanje Bora Filerom Hijaluronom


Popunjavanje Bora

 

Bore nastaju starenjem kože, gubitkom vlažnosti i promene odnosa kolagenih i elastičnih valakana. Moderni estetski zahvati doneli su niz metoda uz pomoć kojih se i bez upotrebe noža koriguju bore.

TEOSSYAL deep Lines – tretiraju se duboke bore nazolabijalne regije.

TEOSYAL Ultra Deep – gornji obrazi i donji kapci. Nakon tretmana udubljenja na licu se popunjavaju i vraća se pravilan oblik gornjih obraza.

PrimenomTEOSYAL Deep Lines i TEOSYA Ultra Deep preparata, lice izgeda lepo i prirodno, bore su značajno redukovane i udubljenja oko jagodica nestaju.

Nakon tretmana TEOSYAL Ultra Deep i TEOSYAL Global Action donja linija lica je prirodno remodelirana, bore su popunjene i vraćen je volumen lica.

Za tretmane takođe primenjujemo  i NEAUVIA, SLILAGE I HYALURONICA

Popunjavanje Bora Filerom Hijaluronom

Popunjavanje Bora Filerom Hijaluronom Beograd

TRETMAN OŠTEĆENE KOŽE LICA

Cilj - uklanjanje neravnina i oštećenja na koži, kao što su ožiljci od akni i boginja, seboroična keratoza, hiperpigmentacije i FINE BORE. Na taj način koža postaje mekša, svetlija i zategnutija, oslobođena neravnina, proširenih bora, ožiljaka i sitnih bora oko očiju i usta.

HEMIJSKI PILING (nanošenje kiselina različitih vrsta i koncentracija na kožu lica - fenolna kis, voćne kiseline, trihlorsirčetna kis.)

Popunjavanje Bora Filerom Hijaluronom Gracia

Trajanje tretmana - lokalna anestezija uz upotrebu anestetičkih krema traje 30-40 min, dok se hemijski piling vrši u blagoj sedaciji.

Oporavak - nakon dve nedelje crvenilo lica se smanjuje, a narednih nekoliko meseci obavezna zaštita od sunca.

Korekcija podočnjaka hijaluronom

 

 Za sve informacije:

Moguće uplate iz inostranstva putem platnih kartica
Radiotalasna Hirurgija Akcije Popusti
Pozovite