Gracia Medika

Biorevitalizacija Kože

BIOREVITALIZACIJA KOŽE

 

PRX – T33 – Alternativa injekcionim tehnikama i pilinzima

 

PRX – T33 je inovativni proizvod kojim se na neinvazivan način rešavaju različiti dermatološki problemi i usporava proces starenja kože.

 

Mehanizam dejstva:

Zahvaljujući odlično izbalansiranom odnosu kozmetički aktivnih supstanci, upotreba PRX – T33 proizvoda u tretmanima biorevitalizacije kože je moguća kod svih tipova kože, različitih uzrasta i u svim godišnjim dobima, za razliku od nekih procedura koje imaju ograničenu primenu.

Dejstvo proizvoda se sastoji u stimulaciji faktora rasta fibroblasta, bez nastanka upalnih procesa i oštećenja kože (nema ljuštenja kože).

Trihlorsirćetna kiselina (33%), vodonik – peroksid i Kodžik kiselina u određenim koncentracijama imaju izbeljujući efekat.

 

Najčešće se primenjuje kod:

▫ ublažavanja ožiljaka

▫ melazme

▫ usporavanja procesa starenja kože

▫ ublažavanja postojećih bora

▫ poboljšanja hidratacije kože

▫ popravljanja tonusa kože

▫ proširenih pora i mitisera

▫ kao redovna nega i održavanje kože

 

Prednosti tretmana:

▫ Tretman je bezbedan, bezbolan, bez neželjenih dejstava (alergijskih reakcija, iritacija, opekotina), rezultati su odmah vidljivi, nema perioda oporavka.

▫ Može se raditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim procedurama: meoterapija, mezoniti, hijaluronski fileri, radio – talasi, laserski tretmani.

 

Učestalost primene: procedura se ponavlja u razmaku od 10 dana.

Preporuka: u zavisnosti od težine problema koji se rešava, kao i od tretirane regije, potrebno je uraditi seriju tretmana 3 -5 za postizanje optimalnih rezultata.

▫ Procedura u zavisnosti od tretirane regije u proseku traje oko 30 minuta.

 

Pozovite