Gracia Medika

Biorevitalizacija Kože Gracia

BIOREVITALIZACIJA KOŽE

 

Biorevitalizacija Kože

PRX – T33 – Alternativa injekcionim tehnikama i pilinzima

 

PRX – T33 je inovativni proizvod kojim se na neinvazivan način rešavaju različiti dermatološki problemi i usporava proces starenja kože.

Biorevitalizacija Kože Beograd

 

Mehanizam dejstva:

Zahvaljujući odlično izbalansiranom odnosu kozmetički aktivnih supstanci, upotreba PRX – T33 proizvoda u tretmanima biorevitalizacije kože je moguća kod svih tipova kože, različitih uzrasta i u svim godišnjim dobima, za razliku od nekih procedura koje imaju ograničenu primenu.

Dejstvo proizvoda se sastoji u stimulaciji faktora rasta fibroblasta, bez nastanka upalnih procesa i oštećenja kože (nema ljuštenja kože).

▫ Trihlorsirćetna kiselina (33%), vodonik – peroksid i Kodžik kiselina u određenim koncentracijama imaju izbeljujući efekat.

 

Najčešće se primenjuje kod:

▫ ublažavanja ožiljaka.

▫ melazme.

▫ usporavanja procesa starenja kože.

▫ ublažavanja postojećih bora.

▫ poboljšanja hidratacije kože.

▫ popravljanja tonusa kože.

▫ proširenih pora i mitisera.

▫ kao redovna nega i održavanje kože.

 

Prednosti tretmana:

▫ Tretman je bezbedan, bezbolan, bez neželjenih dejstava (alergijskih reakcija, iritacija, opekotina), rezultati su odmah vidljivi, nema perioda oporavka.

▫ Može se raditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim procedurama: meoterapija, mezoniti, hijaluronski fileri, radio – talasi, laserski tretmani.

Biorevitalizacija Kože Beograd

 

Učestalost primene: procedura se ponavlja u razmaku od 10 dana.

Preporuka: u zavisnosti od težine problema koji se rešava, kao i od tretirane regije, potrebno je uraditi seriju tretmana 3 -5 za postizanje optimalnih rezultata.

▫ Procedura u zavisnosti od tretirane regije u proseku traje oko 30 minuta.

Biorevitalizacija Kože Beograd

Nega kože u tri koraka


1. Piling
2. Maska
3. Postretmanska nega

Proleće, sunce i visoke temperature su na pragu, a Vasa koza je i dalje suva, ispucala i dehidrirana.
U samo tri koraka i za 45 minuta, pripremite kozu lica za sunčane dane koji nam predstoje.


1. Čišćenje površine kože i nanošenje proteinskog pilinga, koji temeljno uklanja sve nečistoće kako sa površine kože , tako i iz dubine pora. Na ovaj način se regulisano uklanja površinski, dehidrirani sloj kože, koji nastaje kao posledica suvog i hladnog vremena,hormonalnog disbalansa ili povećane količine sebuma ,koji se luči kako bi se kompenzovala suvoća koža.


2. Nanošenje Crystal Collagen maske- opuštajuća maska sa efektom hlađenja,koja osvežava kožu, pojačava tonus i vraća Vašoj koži mladalački sjaj.


Efikasna je kao tretman masne, ,, hormonski „ senzibilisane kože, koja je sklona iritacijama i aknama. Reguliše PH nivo kože, smanjuje zapaljensku reakciju i crvenilo na koži.


3.postretmanska nega- krema, gel ili serum, bogat visoko aktivnim supstncama, koji aktivno podržavaju fiziološke i biološke procese u cilju očuvanja zdravlja i nege kože našeg lica.


Svi trettmani obavljaju se kozmetikom iz linije Weyergans High Care proizvoda, namenjene za profesionalnu i kucnu upoterbu.

Potrebno vreme-45 minuta
Efekat- očišćena, hidrirana, zategnuta koža, regulisano lučenje sebuma, koža otpornija na iritacije

 

Biorevitalizacija Kože Privatno

Pozovite