Gracia Medika

Akcija Popusti Ginekologija Kupon

Akcija Popusti Ginekologija - Gracia Medika

 

Akcija Popusti Ginekologija

 

GINEKOLOŠKI PREGLED, GINEKOLOŠKI ULTRAZVUK, PAPA BRIS I BRIS VAGINALOG SEKRETA, ULTRAZVUK DOJKI.


-69%
19,500 din.
6,000 din.
G2
GINEKOLOŠKI PREGLED I ULTRAZVUK, KOLPOSKOPIJA, PAPA, VS.


-74%
13,500 din.
3.490 din
G1
GINEKOLOŠKI PREGLED I ULTRAZVUK KOLPOSKOPIJA, PAPA, VS, BRISEVI NA UREAPALSMU, MIKOPLASMU, HLAMIDIJU


-71%
18,800 din.
5.290 din.
G5
GINEKOLOŠKI PREGLED I ULTRAZVUK, KOLPOSKOPIJA, PAPA, VS, CB, VB, BRISEVINA UREAPLAZMU, MIKOPLAZMU, HLAMIDIJU, ULTRAZVUK DOJKI


-73%
25,600 din.
6.690 din.
G4
GINEKOLOŠKI PREGLED I ULTRAZVUK, KOLPOSKOPIJA, PAPA, VS, ULTRAZVUK ABDOMENA, ŠTITNE ŽLEZDE, DONJEG DELA STOMAKA - MOKRAĆNE BEŠIKE.


-77%
21,900 din.
4.890 din.
G9
GINEKOLOŠKI PREGLED I ULTRAZVUK, PAPA, VS, LABORATORIJA (KKS, URIN SA SEDIMENTOM), ULTRAZVUK ABDOMENA, ULTRAZVUK ŠTITASTE ŽLEZDE, ULTRAZVUK MOKRAĆNE BEŠIKE.


-81%
26,745 din.
4.990 din.
G11
GINEKOLOŠKI PREGLED I ULTRAZVUK, KOLPOSKOPIJA, PAPA, VS, UZ DOJKI, LABORATORIJA (KKS, URIN SA SEDIMENTOM), ULTRAZVUK ABDOMENA, ŠTITNE ŽLEZDE, DONJEG DELA STOMAKA - MOKRAĆNE BEŠIKE.


-81%
30,945 din.
5.690 din.
G10
GINEKOLOŠKE INTERVENCIJE.


-16%
30,000 din.
25,000 din.
G13

Ginekologija akcije


Ginekološki pregledi predstavljaju ključni deo brige o očuvanju ženskom zdravlju. Bez obzira na starosnu dob, redovni ginekološki pregledi su važni ne samo za očuvanje reproduktivnog zdravlja, već i prevenciju bolesti i otkrivanje potencijalnih promena i problema. Ukoliko se potencijalni rizici uoče u ranim fazama, efikasnost njihovog tretmana je utoliko veća. Naime, mnoge bolesti reproduktivnog sistema, kao što su rak grlića materice, imaju veću stopu izlečenja ukoliko se otkriju u ranoj fazi nastanka. Zato, redovni pregledi omogućavaju praćenje zdravlja reproduktivnog sistema i pravovremeno reagovanje.

Dakle, postavlja se pitanje, kada i koliko često treba obavljati ginekološke preglede? Iako odgovor na ovo pitanje može zavisiti od starosne dobi, zdravstvenog stanja i seksualne aktivnosti žene, ginekološki pregledi treba da budu sastavni deo brige o zdravlju.


Ginekološki pregledi Akcije


Naglašavajući značaj redovnih ginekoloških pregleda i potrebe preventivnog delovanja u cilju očuvanja zdravlja, Poliklinika Gracia Medika kontinuirano sprovodi akcije na ginekološke preglede. Brojni popusti i mogućnost plaćanja online putem i plaćanje karticama predstavljaju samo neke od pogodnosti koje omogućavaju svim ženama da vode brigu o svom zdravlju.


Basic, Premium i Premium Plus paket za žene


Kada je reč o ginekološkom pregledu, Poliklinika Gracia Medika nudi mogućnost odabira specijalno dizajniranih paketa za žene po posebnim cenama. Ginekološki pregled, ultrazvuk, kolposkopija, Papa i vaginoskopija predstavljaju osnovu Basic paketa za žene, dok je Premium Plus paket za žene dopunjen još i brisevima na ureoplazmu, mikroplazmu i hlamidiju. Dodatno, ako na sve ove analize dodate još i vaginalni bris i ultrazvuk dojki, moći ćete da koristite Premium Paket za žene (ali i Basic paket ili Premium Plus paket) po promotivnim akcijskim cenama.


Posebna ponuda Gracia paketa za žene


U svojoj ponudi, Gracia Medika nudi posebne grupe paketa za žene: Gracia, Gracia Plus i Mega paket za žene. Prepoznajući značaj preventivnih pregleda, ovi paketi akcija obuhvataju klasičan Basic paket za žene uz ultrazvuk abodmena, štitne žlezde, donjeg dela stomaka – mokraćne bešike. Ovakav pristup ginekološkom pregledu omogućava pregled svakog pojedinačnog organa, uključujući jetru, bubrege, slezinu i pankreas. Takođe, ultrazvuk štitne žlezde predstavlja važan deo ovog paketa, što je posebno važno za rano otkrivanje eventualnih problema sa ovim vitalnim organima. Dalje, Gracia Plus paket za žene nadoknađuje osnovni model pregleda dodatnim testovima i pregledima, a uz Mega paket za žene omogućava kompletan uvid u zdravlje reproduktivnih organa po povoljnim, akcijskim cenama.

Ginekološki paketi akcija kreirani su tako da obuhvataju pregled u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama. Svi dobijeni rezultati mogu poslužiti kao osnova za identifikovanje potencijalnih promena i davanje preporuka za unapređenje zdravlja.
Ginekološke intervencije (kiretaža, polipektomija, biopsija grlića materice)

Ne zanemarujući važnost ginekoloških intervencija u cilju očuvanja ženskog zdravlja, Poliklinika Gracia Medika je kreirala poseban paket akcije ginekoloških intervencija. Sve ginekološke intervencije koje su obuhvaćene akcijom odnose se na:

- Kiretažu,
- Polipektomiju,
- Skidanje ranica na grliću materice; i
- Biopsiju grlića materice.

Kiretaža, polipektomija, skidanje ranica na grliću materice i biopsija grlića materice podrazumevaju ginekološke intervencije koje se sprovode sa ciljem dijagnostike ili lečenja različitih stanja. Tako na primer, kiretaža se često koristi za uklanjanje endometrijskog tkiva, što može biti korisno u slučajevima abnormalnog krvarenja ili pripreme za biopsiju. Polipektomija se koristi za uklanjanje polipa, koji mogu biti benigni, ali u nekim slučajevima mogu biti i prekancerozni.

U situacijama kada osnovni ginekološki pregled praćen kolposkopijom i Papa testom pokaže prisutnost promena na grliću materice, može biti primenjena procedura skidanja ranica na grliću materice. Ova ginekološka intervencija se može primeniti i kao terapijska mera za uklanjanje prekanceroznih lezija ili malih karcinoma koji su lokalizovani samo na grliću materice. Da bi se potvrdilo takvo stanje, radi se biopsija grlića materice. Biopsija grlića materice se obično obavlja radi uzimanja uzorka tkiva radi dalje analize, posebno kada postoji sumnja na abnormalnosti. Svaka od ovih ginekoloških intervencija podleže mogućnosti korišćenja jedinstvenog koda koji se dobija uz besplatni kupon, a na osnovu koga možete ostvariti popust na ginekološke intervencije.


Posebni benefiti i akcije za ginekološke preglede i ginekološke intervencije


Akcijska ponuda za ginekološke preglede i ginekološke intervencije omogućava pristup svim medicinskim pregledima po povoljnim cenama. Na taj način, Poliklinika Gracia Medika se brine o zdravlju žena tako što kroz pristupačne cene, besplatni kupon za popust na ginekološke preglede i mesečne akcije omogućava najpovoljniju i najkvalitetniju brigu o zdravlju.

Svi paketi akcija za žene kreirani su sa ciljem pružanja sveobuhvatne i pristupačne zdravstvene nege, čime podstičemo žene da redovno, preventivno, kontrolišu svoje zdravlje. Uz to, postoji mogućnost plaćanja online i kreditnim karticama, uz dostupne kupone i akcije.

Stručno osoblje i moderna oprema su ključni elementi koji čine Polikliniku Gracia Medika pouzdanim partnerom u očuvanju zdravlja i prevenciji bolesti.


Iskoristite besplatan kupon za ginekološki pregledZa naše drage dame, pripremili smo i posebnu pogodnost – besplatni kupon za ginekološki pregled ili ginekološke intervencije. Ovaj kupon lako i jednostavno možete preuzeti sa našeg sajta, i pored toga što ostvarujete finansijske uštede, istovremeno brinete o svom zdravlju. Pozovite nas i zakažite svoj termin za pregled, a pre samog plaćanja, ponesite i pokažite svoj kupon prilikom prijave kako bismo obezbedili da platite ginekološki pregled po akcijskoj ceni, sa uračunatim popustima.

Akcija Popusti Ginekologija

 

 

Pozovite