Gracia Medika

Akcija Popusti Specijalistički Pregledi

Akcija Popusti Specijalistički Pregledi - Poliklinika

Akcija Popusti Specijalistički Pregledi

 

PREGLED I MIŠLJENJE NEUROLOGA, KOLOR DOPLER KRVNIH SUDOVA VRATA, ULTRAZVUK ŠTITNE ŽLEZDE


-57%
16,000 din.
6,800 din.
I24
PREGLED ORTOPEDA I ULTRAZVUK PO IZBORU: ULTRAZVUK RAMENA ili ULTRAZVUK KOLENA ili ULTRAZVUK SKOČNOG ZGLOBA.


-50%
8,200 din.
4.100 din.
I9
KARDIOLOŠKI PLUS PAKET


-63%
15,000 din.
5,500 din.
I22
KONTROLNI PREGLED ENDOKRINOLOGA


-50%
4,000 din.
2,000 din.
I20
PREGLED ENDOKRINOLOGA


-40%
5,000 din.
3,000 din.
I4
GRACIA SISTEMATSKI.


-70%
12,400 din.
3,690 din.
I18
PRP TREMAN KOLENA RAMENA SKOČNOG ZGLOBA.


-55%
40,000 din.
18,000 din.
I19
PRP I HIJALURONSKA INJEKCIJA KOLENA


-33%
48,000 din.
32,000 din.
I23
PREGLED ENDOKRINOLOGA I ULTRAZVUK ŠTITINE ŽLEZDE.


-45%
8,200 din.
4.500 din.
I1
PREGLED ENDOKRINOLOGA SA ANALIZOM HORMONA T3, T4, TSH.


-41%
6,170 din.
3.590 din.
I2
PREGLED ENDOKRINOLOGA, UZ ŠTITNE I HORMONI T3, T4, TSH.


-54%
9,970 din.
4.490 din.
I3
PREGLED KARDIOLOGA, EKG, ULTRAZVUK SRCA.


-55%
10,000 din.
4.500 din.
I5
24 H HOLTER EKG.


-58%
6,000 din.
2.500 din.
I6
24 H HOLTER EKG SA OČITAVANJEM KARDIOLOGA.


-56%
8,000 din.
3,500 din.
I17
HOLTER PRITISKA.


-58%
6,000 din.
2,500 din.
I15
HOLTER PRITISKA SA OČITAVANJEM KARDIOLOGA.


-56%
8,000 din.
3,500 din.
I16
PREGLED UROLOGA I ULTRAZVUK: ULTRAZVUK PROSTATE, ULTRAZVUK MOKRAĆNE BEŠIKE, ULTRAZVUK TESTISA.


-72%
16,600 din.
4,500 din.
I7
PREGLED URLOGA, ULTRAZVUČNI PREGLED MOKRAĆNE BEŠIKE, PROSTATE I TESTIS UZ LABORATORISJKU ANALIZU URINA SA SEDIMENTOM I PSA.


-65%
14,200 din.
4,900 din.
I21
PREGLED NEUROLOGA ILI NEUROPSIHIJATRA.


-53%
9,000 din.
4,200 din.
I8
PREGLED SPECIJALISTE ORL, LARINOSKOPIJA, OTOSKOPIJA RINOSKOPIJA.


-60%
10,000 din.
4,000 din
I11
PREGLED DERMATOLOGA I DERMATOSKOPIJA SVIH MLADEŽA.


-18%
5,500 din.
4.490 din
I12
ALERGOLOŠKI TESTOVI SA STANDARDNIM INHALACIONIM I NUTRITIVNIM ALERGENIMA.


-45%
12,000 din.
6.490 din.
I14

Specijalistički pregledi


Ponosni smo na naš tim vrhunskih stručnjaka, specijalista iz različitih oblasti medicine. Prepoznajući potrebu da odgovorimo na Vaše zahteve i zdravstvene potrebe, obezbedili smo različite akcije na specijalističke preglede iz različitih oblasti. Odaberite akcijski paket pregleda po svojoj meri i dopustite sebi najviši kvalitet zdravstvene nege.


Pregled lekara opšte prakse

Pregled lekara opšte prakse najčešći je pregled za kojim postoji potreba. Lekar opšte prakse pruža osnovnu medicinsku negu, dijagnostiku i lečenje širokog spektra zdravstvenih problema. U sklopu pregleda lekara opšte prakse, vrši se i EKG analiza kao i laboratorijska analiza. Laboratorijska analiza obuhvata kompletnu krvnu sliku, glukozu, holesterol, HDL, LDL, trigliceride, ureu, kreatin, ALT, AST, gvožđe i analizu urina.

Lekar opšte prakse Vam može dalje predložiti izvršavanje drugih specijalističkih pregleda. Sve to zavisi od procene opšteg zdravstvenog stanja.


Pregled endokrinologa: akcijske cene uz besplatan kupon

Ukoliko imate problem sa radom štitne žlezde ili osećate tegobe koje su povezane sa njenim radom, iskoristite posebne pogodnosti akcijskih cena pregleda endokrinologa uz besplatan kupon.

Ovaj pregled endokrinologa omogućava praćenje i procenu efikasnosti terapije i identifikovanja eventualih promena u zdravstvenom stanju koje su nastale usled nepravilnog rada štitne žlezde. Izaberite paket kontrolnog pregleda endokrinologa, pregleda sa ultrazvukom ili pregleda koji pored ultrazvuka obuhvata i analizu hormona T3, T4 i TSH. Na taj način, odabirom adekvatnog pregleda dobićete jasan uvid u stanje i rad Vaše štitne žlezde i povezanih endokrinih sistema. Imajte u vidu da su ovi pregledi ključni za dijagnozu i upravljanje različitim endokrinim poremećajima poput hipotireoze, hipertireoze, gušavosti ili autoimunih bolesti štitne žlezde.


Pregled lekara specijaliste ORL

Za lečenje problema sa uhom, grlom i nosem, odaberite pregled lekara specijaliste ORL po promotivnim cenama. ORL pregledi obuhvataju analizu sluha, sinusa, ždrela, krajnika i nosa.


Kardiološki pregled: akcijska ponuda

U sklupu različitih kardioloških pregleda, kreirali smo i nekoliko paketa analiza po akcijskim cenama. Specijalista za srce i srčane probleme u okviru kompletnog kardiološkog pregleda, pruža dijagnozu, definiše terapiju i proces lečenja ali i prevenciju srčanih bolesti. U sklopu kompletnog kardiološkog pregleda, vrši se pregled kardiologa, EKG i ultrazvuk srca.

Poseban kardiološki paket obuhvata, uz pregled kardiologa, EKG-a i ultrazvuka srca, i holter pritiska.


Holter pritiska kao poseban paket kardiološkog pregleda

Paket Holter pritiska definisan je u sledećim ocpijama:


- 24h Holter EKG sa očitavanjem kardiologa;
- 24h Holter EKG bez izveštaja lekara.

Uz pomoć holtera vrši se kontinuirano praćenje i merenje krvnog pritiska, najčešće tokom 24h. Ovaj uređaj se nosi neprekidno tokom dana i noći, što omogućava detaljnije praćenje varijacija u krvnom pritisku tokom različitih aktivnosti i perioda odmora. Nakon isteka 24h, svi podaci se analiziraju od strane lekara, i u skladu sa identifikovanim oscilacijama, postavlja se preciznija dijagnoza za lečenje.


Dermatološki pregledi i alergotestovi

Pored standardnog pregleda kože, dermatolog može preporučiti i dermatoskopiju svih mladeža, što je posebno ciljan i detaljan pregled mladeža. Ovaj pregled se vrši uz pomoć dermatoskopa, specijalnog uređaja koji omogućava uvećano pregledanje i analizu strukture mladeža. Na taj način se detaljno ispituje svaki mladež i procenjuju eventualne promene koje mogu ukazivati na potencijalni malignitet. Ovaj pregled se posebno preporučuje osobama koje imaju veliki broj mladeža i onima koji su izloženi faktorima rizika poput intenzivnog izlaganja suncu.

Pored dermatoskopije, dermatolog može takođe preporučiti i alergotestove kako bi se identifikovali potencijalni alergeni koji mogu izazvati kožne reakcije ili alergijske probleme.

Navedeni paketi dermatoloških pregleda i alergotestova dostupni su po akcijskim cenama uz besplatan kupon.


Popusti na pregled urologa

Specijalistički pregled za muškarce podrazumeva dve akcijske ponude:

- Pregled urologa i ultrazvuk, i
- Pregled ulologa, ultrazvuk i analizu urina.

Oba pregleda obuhvataju konsultaciju i pregled sa urologom, pri čemu se vrši ultrazvuk prostate, mokraćne bešike i testisa. Dodatno, moguće je izvršiti i laboratorijsku analizu urina sa sedimentom i PSA. Ovi pregledi su posebno važni kada je u pitanju muško reproduktivno zdravlje.


Gracia sistematski pregledi po akcijskim cenama

Specijalistički pregledi koji podrazumevaju sveobuhvatan pregled zdravstvenog stanja pacijenata, mogu se realizovati kao sistematski pregledi. Ovi pregledi obuhvataju ključne aspekte kao što su procene opšteg zdravstvenog stanja, kardiovaskularnog zdravlja, funkcije i rad unutrašnjih organa i laboratorijske analize. U okviru Gracia sistematskog pregleda obuhvaćen je pregled lekara opšte prakse, EKG, ultrazvuk abdomena, mokraćne bešike, ultrazvuk prostate (za muškarce) i laboratorijske analize. Sveobuhvatan pristup pregledu omogućava detaljnu analizu zdravstvenog stanja uz pomoć različitih dijagnostičkih metoda i laboratorijskih analiza.


Posebni pregledi i besplatni kuponi za popust

U Poliklinici Gracia medika, pored navedenih specijalističkih pregleda, možete zakazati pregled neuropsihijatra ili neuorologa kako bi se izvršila provera mentalnog statusa, senzornih funkcija, motoričkih veština, koordinacije pokreta, refleksa i drugih neuroloških parametara.

U slučaju problema sa koštano – mišićnim sistemom, specijalistički pregled ortopeda je obavezan.

Uz sve to, Poliklinika Gracia Medika obezbedila je i posebne pakete akcija za PRP tretmane i tretmane kolena, ramena, skočnog zgloba i hijaluronske injekcije kolena.

Svi navedeni pregledi specijalista se mogu platiti online, ali je, u cilju veće udobnosti, omogućeno i plaćanje karticama. Uz sve to, popusti i akcijske cene važe uz besplatan kupon koji možete pronaći na sajtu.

Akcija Popusti Specijalistički Pregledi

 

 

Pozovite