Gracia Medika

Akcija Popusti Ultrazvučna Dijagnostika

Akcija Popusti Ultrazvučna Dijagnostika - Gracia Medika

Akcija Popusti Ultrazvučna Dijagnostika

 

ULTRAZVUČNI PREGLED ŠTITNE ŽLEZDE I DOJKI SA ANALIZOM T3, T4, TSH.


-53%
10,170 din.
4,700 din.
UZ11
GINEKOLOŠKI ULTRAZVUK


-33%
6,000 din.
4,000 din.
UZ1
ULTRAZVUK DOJKI


-35%
4,200 din.
2,690 din.
UZ2
ULTRAZVUK ABDOMENA / ULTRAZVUK ŠTITNE ŽLEZDE / ULTRAZVUK MOKRAĆNE BEŠIKE / ULTRAZVUK PROSTATE.


-35%
4,200 din.
2.690 din.
UZ3
ULTRAZVUK ABDOMENA, ULTRAZVUK ŠTITNE ŽLEZDE, ULTRAZVUK MOKRAĆNE BEŠIKE.


-72%
12,600 din.
3.490 din.
UZ4
ULTRAZVUK KOLENA, ULTRAZVUK RAMENA, ULTRAZVUK SKOČNOG ZGLOBA, ULTRAZVUK TETIVA, ULTRAZVUK KUKA.


-31%
4,200 din.
2,890 din.
UZ10
ULTRAZVUK ŠTITINE ŽLEZDE + HORMONI T3, T4, TSH.


-46%
7,970 din.
4.300 din.
UZ5
KOLOR DOPLER KRVNIH SUDOVA NOGU, VRATA, RUKU.


-80%
14,400 din.
5.490 din.
UZ7
ULTRAZVUK ŠTITNE ŽLEZDE, DOJKE, PAZ. JAMA, ABDOMENA, MOKRAĆNE BEŠIKE, PROSTATE.


-82%
25,200 din.
4.390 din.
UZ8
DIJAGNOSTIČKI PLUS GRACIA PAKET ZA ŽENE I MUŠKARCE.


-83%
39,600 din.
6,490 din.
UZ9
DOPLER KRVNIH SUDOVA NOGU


-41%
4,800 din.
2,790 din.
UZ16
DOPLER KRVNIH SUDOVA VRATA


-41%
4,800 din.
2,790 din.
UZ17
DOPLER KRVNIH SUDOVA RUKU


-41%
4,800 din.
2,790 din.
UZ18

Ultrazvučna dijagnostika akcije


Ultrazvučni pregledi predstavljaju najefikasniji dijagnostički alat koji omogućava preciznu i neinvazivnu analizu unutrašnjih struktura tela. Koristeći visokofrekventne ultrazvučne talase, ova tehnika se primenjuje u različitim delovima medicine zbog svoje pouzdanosti, sigurnosti i praktičnosti. Zahvaljujući ultrazvučnom pregledu, omogućava se vizeulizacija različitih organa, tkiva i unutrašnjih struktura što omogućava identifikovanje eventualnih abnormalnosti i promena.

U Poliklinici Gracia Medika, naš tim stručnih radiologa i ultrazvučnih tehničara koristi najnoviju opremu kako bi osigurali najkvalitetnije i najpreciznije rezultate. Bez obzira na zdravstvene potrebe, možete se osloniti na nas, a akcijske ponude za različite pakete ultrazvučne dijagnostike su Vam dostupne uz besplatan kupon (koji možete preuzeti na našem sajtu).


Ginekološki ultrazvuk, ultrazvuk dojki i ultrazvuk štitne žlezde

S obzirom na široku oblast primene ultrazvučne dijagnostike, najčešće se ultrazvuk koristi za potrebe ginekoloških pregleda, pregleda dojki i štitne žlezde. U skladu sa tim, kreirali smo pojedinačne i kombinovane pakete ultrazvučnih pregleda.

U ginekologiji, ultrazvuk omogućava detaljnu analizu reproduktivnih organa, uključujući matericu, jajnike i jajovode. Može se koristiti za praćenje menstrualnih ciklusa, dijagnostikovanje nepravilnosti u reproduktivnom sistemu, otkrivanje cista, tumora, fibroida, ili drugih abnormalnosti. Takođe, ultrazvuk se koristi i u procesu praćenja trudnoće i rasta i razvoja fetusa. Pored toga, još jedan ultrazvučni pregled koji se preporučuje ženama odnosi se na ultrazvuk dojki. Ovaj ultrazvuk omogućava detaljnu analizu dojki radi otkrivanja bilo kakvih abnormalnosti poput cista, tumora ili drugih promena. Rano otkrivanje ovih promena ključ je uspešnog lečenja sve zastupljenijeg raka dojke i drugih stanja.

Imajući u vidu turbulentnost svakodnevnog života sa kojim se suočavamo i stresa, ultrazvuk štitne žlezde omogućava procenu veličine, oblika, strukture i eventualnih promena u štitnoj žlezdi. Ultrazvuk štitne žlezde se često koristi za dijagnostikovanje različitih stanja poput čvorova, upala ili drugih poremećaja u njenom radu. Rano otkrivanje i praćenje promena u radu štitne žlezde može pomoći u upravljanju različitim endokrinim poremećajima i smanjiti rizik od ozbiljnih zdravstvenih problema.


Analiza hormona štitne žlezde T3, T4 i TSH i ultrazvuk štitne žlezde

Neretko, potrebno je izvršiti i analizu hormona štitne žlezde kako bi se dobila kompletnija slika o njenom radu i stanju endokrinog sistema u celini. U skladu sa tim, obezbedili smo i poseban paket koji obuhvata ultrazvuk štitne žlezde i hormone T3, T4 i TSH. Ovaj dijagnostički paket dostupan je po promotivnim cenama, a pruža važne informacije o eventualnim poremećajima u radu štitne žlezde koji mogu uticati na zdravlje.


Dijagnostički paketi ultrazvučnih pregleda

Dijagnostički paketi ultrazvučnih pregleda po akcijskim cenama posebno su namenjeni onima koji žele da izvrše sveobuhvatan pregled određenih organa. Uzimajući u obzir ključne organe i regije, ovaj paket uključuje ultrazvučni pregled štitne žlezde, ultrazvuk dojki i pazušnih jama, ultrazvuk abdomena, mokraćne bešike i prostate. Na taj način se vrši analiza i stiče detaljan uvid u stanje Vašeg organizma.


Dijagnostički plus paket za žene i muškarce

Dijagnostički plus paket namenjen je podjednako i ženama i muškarcima koji žele da izvrše sveobuhvatan pregled zdravstvenog stanja. Ovaj paket akcija dijagnostičkog ultrazvuka po promotivnim cenama obuhvata dopler krvnih sudova vrata, ruku i nogu u kombinaciji sa odabranim paketom ultrazvučnih pregleda.

Dopler krvnih sudova vrata, ruku i nogu može se obavljati zajedno, ili po pojedinačnim regijama. Njegovomkorišćenje je posebno važno u situacijama kada je potrebno identifikovati eventualna suženja ili blokade u krvnim sudovima koje mogu biti indikator različitih vaskularnih bolesti. U kombinaciji sa ovim pregledom, vrši se i ultrazvuk štitne žlezde sa detaljnim pregledom, ultrazvuk abdomena, ultrazvuk mokraćne bešike, ultrazvuk prostate, ultrazvuk dojki i pazušnih jama.

Popusti na dijagnostički ultrazvuk dostupni su uz besplatan kupon, te na ovaj način možete izvršiti sveobuhvatan pregled kardiovaskularnog sistema, endokrinog sistema i vitalnih organa, po najpovoljnijim cenama.

Svaki od ovih pregleda možete obaviti i pojedinačno. To znači da možete zakazati samo dopler krvnih sudova jedne regije (npr. vrata, ruku ili nogu) i na taj način fokusirati se samo na pregled jedne regije za koju postoje indicije za postojanje problema.


Ultrazvučni pregled mekih tkiva

Ukoliko imate problema sa pokretljivošću kolena, ramena, skočnog zgloba, tetiva ili kuka, ultrazvučnim pregledom se može identifikovati eventualna abnormalnost. Prednosti primene ultrazvučne dijagnostike u pregledu mekih tkiva ogledaju se u detaljnoj vizuelizaciji mekih tkiva i preciznoj dijagnozi različitih stanja poput rupture tetive, oštećenja hrskavice ili upale. S obzirom da je ova procedura neinvanzivna, ona se istovremeno obavlja brzo i jednostavno. Uz to, akcijske cene ultrazvučne dijagnostike omogućavaju Vam da ostvarite dodatne uštede i efikasnije upravljate svojim kućnim budžetom.


Online plaćanje, plaćanje karticama i besplatan kupon


Svim našim pacijentima želimo maksimalno da olakšamo i otklonimo zdravstvene tegobe. Zbog toga smo obezbedili dodatne pogodnosti kako bi im zdravstvena nega bila dostupna i pristupačna. Sve naše usluge možete platiti online putem (preko interneta) ili u našim prostorijama, po završetku pregleda, gde je ujedno omogućeno i plaćanje karticama. Nemojte zaboraviti da ponesete besplatan kupon kako biste ostvarili dodatne pogodnosti za određene dijagnostičke ultrazvučne preglede ili terapeutske tretmane. Ovi, besplatni kuponi, omogućavaju Vam da iskoristite određenu uslugu bez ikakvih troškova, pružajući Vam priliku da se upoznate sa kvalitetom naših usluga i našim timom stručnjaka.

Odaberite akcijski paket ultrazvučnih pregleda jedne ili više regija i na taj način istovremeno analizirajte svoje zdravlje i uštedite.

Akcija Popusti Ultrazvučna Dijagnostika

 

 

Pozovite