Gracia Medika

Magnezijum ulje ALMYS

Magnezijum ulje ALMYS se izdvaja na tržištu u odnosu na ostale preparate(sintetički magnezijum), kao peparat sa 100% prirodnim sastojcima ekstrakovanim iz Severnog mora Zechetien u Holandiji, poznatijeg kao najbolji prirodni izvor magnezijum-hlorida na svetu. Nastao je uzastopnim filtritanjem morske soli u proporcijama koje je ostavila priroda što poboljšava njegovu terapeutsku efikasnost.

Transdermalna upotreba magnezijum ulja u spreju je najefikasnija aplikacija magnezijuma zbog visokog stepena apsorpcije.

Istraživanja koja su vršena ukazuju da se oralno unet magnezijum apsorbuje u organizam 5%, a transdermalno čak 75%. Poboljšanja koja oralnom primenom ostvarujete za godinu dana, transdermalnom upotrebom videćete odmah.

MAGNEZIJUM je mineral neophodan za optimalno funkcionisanje organizma jer učestvuje u preko 300 bitnih biohemijskih reakcija od suštinskog značaja za ljudski organizam. Prvenstveno potpomaže stvaranje energije ali utiče i na pravilan rad mišića, nerava i srca.

Magnezijum ulje ima veliki spektar primene i blagotvornog dejstva na organizam:


1. Utiče na očuvanje imuniteta, zaštitu i jačanje organizma
2. Opušta mišiće i utiče na izgradnju novih mišićnih tkiva
3. Sprečava grčeve
4. Utiče na kardiovaskularno zdravlje i podstiče cirkulaciju
5. Utiče na nervni sistem i poboljšava san
6. Potpomaže zdravlje kostiju, zglobova i zuba
7. Održava hormonsku ravnotežu kod muškaraca i žena, smanjuje simptome PMS-a i menstrualne grčeve, i utiče blagotvorno na probleme sa prostatom.
8. Primenjuje se u antiagingu jer utiče na usporavanje procesa starenja i podmlađivanje.
9. Blagotvorni uticaj kod širokog raspona bolesti (bolesti probavnog trakta kao što su kolitis i problemi sa žučnom kesicom, Parkinsonovu bolest, drhtavicu i grčeve u mišićima, akne, ekceme, psorijazu, bradavice i svrbljivu kožu, impotenciju, hipertrofiju prostate, probleme s mozgom i cirkulacijom, astmu, polensku groznicu, urtikariju i anafilaktičke reakcije, akutni napad astme, šok, tetanus, herpes zoster, akutni i hronični konjunktivitis, reumatske bolesti, mnoge alergije , sindrom hroničnog umora…)

Magnezijum ulje „ALMYS“ je proglašen za najbolji mineral 2018.godine u Holandiji.


Ovaj proizvod ne sadrži: sastojke životinjskog porekla, alkohol, pesticide, hormone, alergene, BSE (Bovine Spongiform Encephalopathy), TSE (Transmissible Spongiform Encephalopathy – Transmisivna fongiformna Encefalopatija), dimethylefumerate, jake lekove, sintetičke medicinske proizvode.

Jedna od jako važnih stvari za sportiste, magnezijevo ulje Almys ne sadrži proizvode koje je zabranila Svetska Anti-Doping Agencija (WADA).

U skladu sa velikom potražnjom preparata u vreme pandemije virusa COVID19 odlučili smo da odobrimo popust od 68%

50ml – redovna cena 2900din - cena sa popustom 930din

100ml – redovna cena 5250din - cena sa popustom 1680din

Poručite Vašu bočicu zdravlja na 0604414376

Pozovite