Gracia Medika

O Nama Gracia Medika

O nama

 

Poliklinika Gracia medika je zdravstvena ustanova koja pacijentima nudi širok dijapazon pregleda, intervencija i konsultacija lekara svih specijalnosti, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara i renomiranih beogratskih bolnica.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima tako u svim fazama terapije.

  Zaposleni u poliklinici Gracia medika se angažuju i na zdrastveno-vaspitnom radu, na popularizaciji zdravih načina života, na prevenciji bolesti i na ostranjivanju faktora rizika.

  Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda nudimo:

- kompletnu zdrastvenu zaštitu i prevenciju - rano otkrivanje bolesti

- specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skadu sa posebnim programom preventive.

  Oprema u našoj Poliklinici je svasertifikovana, inovativna i prilagođena naporima naših lekara da najbolji, najsigurniji i najprecizniji način utvrde dijagnozu i obezbede proces lečenja. Abijent je moderno dizajniran i uz izuzetno ljubazno osobnje stvara prijatnu atmosveru i uliva poverenje a odlična lokacija naše zdrastvene ustanove ( u samom centru Beograda, nadomak Glavne železničke stanice i međunarodne Autobuske stanice ) obezbeđuje laku dostupnost.

  Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdrastvenu zaštitu , rade u skladu sa Zakonom o zdrastvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina).

Sigurni da uvek možemo da izađemo u susret svim Vašim medicinskim potrebama, očekujemo da nam se obratite.

Vaša,
Gracia Medika

Pozovite